Go Back
Εύκολο πεϊνιρλί
Print Recipe
5 from 2 votes

Πεϊνιρλί

Το πιο εύκολο πεϊνιρλί από τον Τάσο Αντωνίου! Λιωμένο τυρί, τραγανό μπέικον συνθέτουν το πιο λαχταριστό πεϊνιρλί που μπορείς να ετοιμάσεις μέσα σε μόλις 10 λεπτά.
Προετοιμασία10 λεπτά
Εκτέλεση20 λεπτά
Συνολικός χρόνος30 λεπτά
Course: Ορεκτικά
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Εύκολο πεϊνιρλί
Servings: 2
Θερμίδες: 282θερμίδες

Ingredients

  • 100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 2 μικρές μπαγκέτες
  • 4 αυγά
  • 2 κ.σ. κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
  • 100 γρ. τριμμένο κασέρι
  • 1 κ.σ. καλαμπόκι
  • 1 κ.σ. μανιτάρια

Instructions

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC.
  • Σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
  • Με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τις μπαγκέτες από την πάνω τους πλευρά, κόβουμε ένα μέρος της κόρας και αφαιρούμε λίγη ψίχα, αν είναι πυκνοζυμωμένες.
  • Σε βαθύ μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το μπέικον, το καλαμπόκι, τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι.
  • Με ένα μεγάλο κουτάλι γεμίζουμε ισόποσα τις μπαγκέτες με το μείγμα αυγών.
  • Απλώνουμε στη λαμαρίνα λαδόκολλα και τοποθετούμε τις μπαγκέτες σε μικρή μεταξύ τους απόσταση. Μέσα σε 20 λεπτά τα πεϊνιρλί είναι έτοιμα.