Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε κοτόπουλο και αλατοπιπερώνουμε. Σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και να μαγειρευτεί από όλες τις πλευρές, για περίπου 6-7 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε την πιπεριά Φλωρίνης και ανακατεύουμε καλά.
Αφού σοταριστεί καλά, τότε προσθέτουμε τον ζωμό κότας και αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να δέσει, για περίπου 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το τζίντζερ και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε τη γέμιση από τη φωτιά.
Ανοίγουμε τη συσκευασία “τόσο απλά”. Σηκώνουμε το πάνω φύλλο, αποσύρουμε το χαρτί και αδειάζουμε στη βάση τη γέμιση.
Προσθέτουμε το τριμμένο κασέρι στη γέμιση. Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο.
Ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC στο χάρτινο ταψί της συσκευασίας μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια και να ξεκολλάει η πίτα από το ταψί.