Χοτ ντογκ με χωριάτικο λουκάνικο από τον Τάσο Αντωνίου! Φτιάξτε τα πιο νόστιμα σπιτικά λουκάνικα με τη συνταγή του Τάσου και σερβίρετε τα με σάλτσα καυτερής πιπεριάς για επιπλέον γεύση.
Προετοιμασία10 λεπτάλεπτά
Εκτέλεση15 λεπτάλεπτά
Συνολικός χρόνος25 λεπτάλεπτά
Course: Ορεκτικά
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Χωριάτικα χοτ ντογκ
Servings: 4
Θερμίδες: 320θερμίδες
Author: Τάσος Αντωνίου
Ingredients
1κ.γλ. ελαιόλαδο
1πράσινη πιπεριά
1/2κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2χωριάτικα λουκάνικα
1γαλλική μπαγκέτα
Για το σερβίρισμα
4κ.σ. σάλτσα καυτερής πιπεριάς
1/4ντομάτα ψιλοκομμένη
1/4πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/4κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4-5κ.σ. κίτρινο τυρί τριμμένο
Instructions
Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Σοτάρουμε πράσινες πιπεριές και ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσουν καλά. Στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε πιάτο.
Με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε ελαφρώς τα χωριάτικα λουκάνικα κατά μήκος. Τα μεταφέρουμε στο καυτό τηγάνι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν καλά από όλες τις πλευρές, για περίπου 10 λεπτά.
Κόβουμε μια γαλλική μπαγκέτα στη μέση, και στη συνέχεια τη χαράζουμε κατά μήκος. Απλώνουμε τη σάλτσα καυτερής πιπεριάς στη μπαγκέτα. Γεμίζουμε το χοτ ντογκ με το σοταρισμένο κρεμμύδι και τις πιπεριές, το χωριάτικο λουκάνικο, φρέσκια ντομάτα, φρέσκια πιπεριά, κρεμμύδι και τριμμένο κίτρινο τυρί της επιλογής μας. Γαρνίρουμε τα χωριάτικα χοτ ντογκ με επιπλέον σάλτσα πιπεριάς.