Go Back
Παγωτό καφές
Print Recipe
5 from 3 votes

Παγωτό καφέ

Σπιτικό παγωτό καφέ από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό με γεύση καφέ και βελούδινη υφή! Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή.
Prep Time15 λεπτά
ANAMONH8 ώρες
Total Time8 ώρες 15 λεπτά
Course: Γλυκά
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Παγωτό καφέ
Calories: 260θερμίδες
Author: Τάσος Αντωνίου

Ingredients

  • 2 κ.σ. στιγμιαίος καφές
  • 2 κ.σ. νερό
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 150 γρ. ζαχαρούχο γάλα

Instructions

  • Σε μπολ διαλύουμε τον στιγμιαίο καφέ με το νερό. Αναμειγνύουμε τον διαλυμένο καφέ με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή κρέμα.
  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί. Προσθέτουμε το μείγμα καφέ και χτυπάμε ξανά να ενωθούν τα υλικά.
  • Μεταφέρουμε το παγωτό σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων και το κλείνουμε με καπάκι. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6-8 ώρες πριν το σερβίρουμε.