Γρανίτα πεπόνι ο,τι καλυτερο για τους καλοκαιρινους μηνες
Προετοιμασία15 λεπτάλεπτά
Συνολικός χρόνος15 λεπτάλεπτά
Course: Γλυκά
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Γρανίτα πεπόνι
Servings: 5
Calories: 250θερμίδες
Ingredients
1πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβουςχωρίς τα σπόρια
1/3φλιτζ. ζαχαρούχο γάλα
Instructions
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το πεπόνι και αναμειγνύουμε με το ζαχαρούχο γάλα. Ρίχνουμε το μείγμα σε θήκες για παγωτό και γρανίτες. Βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά οι γρανίτες.
Notes
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζαχαρούχο γάλα με γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου. Για πιο γλυκιά γεύση, προσθέστε λίγο μέλι στο μείγμα. Τέλος, δοκιμάστε να αναμείξετε το πεπόνι με λίγο αγγούρι ή μέντα. Του πάει πολύ!