Γρανίτα πεπόνι, υπέροχη, πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για γρανίτα πεπόνι.
Εκτύπωση
Γρανίτα πεπόνι
Γρανίτα πεπόνι ο,τι καλυτερο για τους καλοκαιρινους μηνες
Μερίδες 5
Θερμίδες 250θερμίδες
Υλικά
- 1 πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους χωρίς τα σπόρια
- 1/3 φλιτζ. ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
- Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το πεπόνι και αναμειγνύουμε με το ζαχαρούχο γάλα. Ρίχνουμε το μείγμα σε θήκες για παγωτό και γρανίτες. Βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά οι γρανίτες.
Tips
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζαχαρούχο γάλα με γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου. Για πιο γλυκιά γεύση, προσθέστε λίγο μέλι στο μείγμα. Τέλος, δοκιμάστε να αναμείξετε το πεπόνι με λίγο αγγούρι ή μέντα. Του πάει πολύ!
Δείτε επίσης: Η καλύτερη συνταγή για πορτοκαλόπιτα
Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com
Την καναμε σημερα με τα παιδια μου! Είναι υπεροχηηηηηηηηηηη