Γρανίτα πεπόνι

Γρανίτα πεπόνι Συνταγή

Γρανίτα πεπόνι, υπέροχη, πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για γρανίτα πεπόνι.

Γρανίτα πεπόνι Συνταγή
Εκτύπωση

Γρανίτα πεπόνι

Πιάτο Γλυκά
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Γρανίτα πεπόνι
Προετοιμασία 15 λεπτά
Συνολικός χρόνος 15 λεπτά
Μερίδες 5
Θερμίδες 250θερμίδες

Υλικά

  • 1 πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους χωρίς τα σπόρια
  • 1/3 φλιτζ. ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

  • Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το πεπόνι και αναμειγνύουμε με το ζαχαρούχο γάλα. Ρίχνουμε το μείγμα σε θήκες για παγωτό και γρανίτες. Βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά οι γρανίτες.

Tips

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζαχαρούχο γάλα με γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου. Για πιο γλυκιά γεύση, προσθέστε λίγο μέλι στο μείγμα. Τέλος, δοκιμάστε να αναμείξετε το πεπόνι με λίγο αγγούρι ή μέντα. Του πάει πολύ!

Δείτε επίσης: Η καλύτερη συνταγή για πορτοκαλόπιτα

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή