Γρανίτα πεπόνι

Γρανίτα πεπόνι

Χρόνος προετοιμασίας: 15 minutes

Μερίδες: 5

Υλικά

1 πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους, χωρίς τα σπόρια
1/3 φλιτζ. ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το πεπόνι και αναμειγνύουμε με το ζαχαρούχο γάλα. Ρίχνουμε το μείγμα σε θήκες για παγωτό και γρανίτες. Βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά οι γρανίτες.

Tips

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζαχαρούχο γάλα με γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου. Για πιο γλυκιά γεύση, προσθέστε λίγο μέλι στο μείγμα. Τέλος, δοκιμάστε να αναμείξετε το πεπόνι με λίγο αγγούρι ή μέντα. Του πάει πολύ!

https://www.mamapeinao.gr/granita-peponi/
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.