Γρανίτα πεπόνι

Γρανίτα πεπόνι Συνταγή

Γρανίτα πεπόνι, υπέροχη, πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για γρανίτα πεπόνι.

Γρανίτα πεπόνι Συνταγή

Γρανίτα πεπόνι

5 from 1 vote
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 15 λεπτά
ΣΥΝΟΛΟ 15 λεπτά
ΓΕΥΜΑ Γλυκά
ΚΟΥΖΙΝΑ Διεθνής
ΜΕΡΙΔΕΣ 5
ΘΕΡΜΙΔΕΣ 250 θερμίδες

ΥΛΙΚΑ
  

  • 1 πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους χωρίς τα σπόρια
  • 1/3 φλιτζ. ζαχαρούχο γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 

  • Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το πεπόνι και αναμειγνύουμε με το ζαχαρούχο γάλα. Ρίχνουμε το μείγμα σε θήκες για παγωτό και γρανίτες. Βάζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες μέχρι να παγώσουν καλά οι γρανίτες.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζαχαρούχο γάλα με γάλα καρύδας ή γάλα αμυγδάλου. Για πιο γλυκιά γεύση, προσθέστε λίγο μέλι στο μείγμα. Τέλος, δοκιμάστε να αναμείξετε το πεπόνι με λίγο αγγούρι ή μέντα. Του πάει πολύ!
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ Γρανίτα πεπόνι

Δείτε επίσης: Η καλύτερη συνταγή για πορτοκαλόπιτα

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.