500γρ. μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε μακρόστενα λεπτά κομμάτια
30γρ. βούτυρο
1κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100γρ. άσπρα μανιτάρια κομμένα σε μακρόστενα λεπτά κομμάτια
1πρέζα ζάχαρη
1/2κ.γλ. πάπρικα καυτερή
2κ.σ. πελτές ντομάτας
100mlλευκό ξηρό κρασί
4κ.σ. crème fraiche
2κ.σ. μουστάρδα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Instructions
Σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το βούτυρο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια για 2-3 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε το κρέας, αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη και την πάπρικα. Σοτάρουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε τον πελτέ. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Χαμηλώνουμε την φωτιά στο ελάχιστο και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί το κρέας για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε την crèmefraîche και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά και αποσύρουμε από την φωτιά. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με πουρέ.