Μπιφτέκια με σάλτσα μπάρμπεκιου από τον Τάσο Αντωνίου. Ζουμερά μπιφτέκια που μπορείτε να φτιάξετε με τον κιμά της επιλογής σας.
Προετοιμασία10 λεπτάλεπτά
Εκτέλεση15 λεπτάλεπτά
Συνολικός χρόνος25 λεπτάλεπτά
Course: Κυρίως πιάτα
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Μπιφτέκια με σάλτσα μπάρμπεκιου
Servings: 4
Calories: 350θερμίδες
Author: Τάσος Αντωνίου
Ingredients
300γρ. κιμάς κοτόπουλο
2κ.σ. ελαιλόλαδο
2κ.σ. σάλτσα μπάρμπεκιου
2κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
αλάτι
πίτα για σερβίρισμα
Instructions
Σε μπολ αναμειγνύουμε τον κιμά κοτόπουλο με ελαιόλαδο, κόκκινες πιπεριές, μπάρμπεκιου σος, τριμμένη φρυγανιά και αλάτι. Ζυμώνουμε τον κιμά καλά μέχρι να δέσουν όλες οι γεύσεις και τα αρώματα των υλικών. Πλάθουμε στρογγυλά μποφτέκια στο μέγεθος της επιλογής μας.
Τα μεταφέρουμε σε ζεστό τηγάνι με ελαιόλαδο, το ένα δίπλα στο άλλο. Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν καλά για περίπου 5 λεπτά από την κάθε πλευρά. Τα γυρνάμε για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
Σερβίρουμε τα μπιφτέκια κοτόπουλο με πίτα.
Video
Notes
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοσχαρίσιο κιμά.