Με τα δάχτυλα μαδάμε τον μπακαλιάρο σε ίνες. Τον βάζουμε σε μπολ. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθεί ο χυλός. Αφήνουμε το μείγμα στο μπολ σκεπασμένο με μεμβράνη για 20 λεπτά. Βουτάμε ένα κουτάλι σε νερό και παίρνουμε μια κουταλιά από το μείγμα. Ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά από τη ζύμη σε τηγάνι με καυτό ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά τις κροκέτες, μέχρι να ροδίσουν. Τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν. Τις σερβίρουμε με
σκορδαλιά.