
Mint Julep
Θερμίδες 324θερμίδες
Υλικά
- 80 ml. Bourbon
 Φρέσκος δυόσμος
 Ζάχαρη ή σιρόπι ζάχαρης όσο θέλουμε
 Μερικές σταγόνες Angostura Bitters (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Στον πάτο ενος ποτηριού χτυπάμε τα φύλλα του δυόσμου και τη ζαχαρη/σιρόπι με ενα γουδοχέρι μέχρι να βγάλουν τα φύλλα τα έλαια τους. Προσθέτουμε το bourbon και την Angostura. Γεμίζουμε το ποτήρι με τριμμένο πάγο ή παγάκια. Ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με φυλλαράκια δυόσμου. Παραδοσιακά το Julep σερβίρεται σε μεταλλικό ποτήρι.

