Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για μαλακά μπισκότα με διπλή σοκολάτα που θυμίζουν brownies. Όσο εύκολα φτιάχνονται, τόσο εύκολα εξαφανίζονται!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας Συνταγή
Εκτύπωση

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για μαλακά μπισκότα με διπλή σοκολάτα που θυμίζουν brownies. Όσο εύκολα φτιάχνονται, τόσο εύκολα εξαφανίζονται!
Πιάτο Γλυκά
Κουζίνα Universal
Λέξη κλειδί Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας
Προετοιμασία 10 λεπτά
Εκτέλεση 15 λεπτά
Συνολικός χρόνος 25 λεπτά
Μερίδες 30
Θερμίδες 135θερμίδες

Υλικά

  • 230 γρ. κουβερτούρα
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ.γλ. αλάτι
  • 2 αυγά
  • 150 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 350 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC.
  • Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο. Αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Σε μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
  • Με το μίξερ χειρός χτυπάμε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μείγμα κουβερτούρας στο μείγμα αυγών και ανακατεύουμε. Κατόπιν προσθέτουμε σταδιακά το μείγμα με το αλεύρι, ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη.
  • Κόβουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε χοντρά κομμάτια και την προσθέτουμε στο μείγμα μπισκότων. Ανακατεύουμε με τη μαρίζ.
  • Με μια κουτάλα παγωτού παίρνουμε γεμάτες κουταλιές από το μείγμα και το ακουμπάμε στη λαμαρίνα του φούρνου που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Αφήνουμε κενό ανάμεσα στα μπισκότα γιατί θα απλώσουν στο ψήσιμο.
  • Ψήνουμε για 12-15 λεπτά. Αφήνουμε τα μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν τα σερβίρουμε.

Βίντεο συνταγής

Δείτε επίσης: Οι καλύτερες συνταγές για σοκολατένια γλυκά

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

5 Σχόλια
  1. Συνταγή σουπερ! Την κάναμε μόλις και δεν εχουμε φαει ξανα τετοια cookies! Μας εφτιαξες ασχημα Τάσο!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή