Mint Julep

Mint Julep

Υλικά

80 ml. Bourbon
Φρέσκος δυόσμος
Ζάχαρη ή σιρόπι ζάχαρης (όσο θέλουμε)
Μερικές σταγόνες Angostura Bitters (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Στον πάτο ενος ποτηριού χτυπάμε τα φύλλα του δυόσμου και τη ζαχαρη/σιρόπι με ενα γουδοχέρι μέχρι να βγάλουν τα φύλλα τα έλαια τους. Προσθέτουμε το bourbon και την Angostura. Γεμίζουμε το ποτήρι με τριμμένο πάγο ή παγάκια. Ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με φυλλαράκια δυόσμου. Παραδοσιακά το Julep σερβίρεται σε μεταλλικό ποτήρι.

https://www.mamapeinao.gr/mint-julep/
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.