Mint Julep

Mint Julep
Υλικά
  • 80 ml. Bourbon
    Φρέσκος δυόσμος
    Ζάχαρη ή σιρόπι ζάχαρης
    όσο θέλουμε
    Μερικές σταγόνες Angostura Bitters (προαιρετικά)

Εκτέλεση
  1. Στον πάτο ενος ποτηριού χτυπάμε τα φύλλα του δυόσμου και τη ζαχαρη/σιρόπι με ενα γουδοχέρι μέχρι να βγάλουν τα φύλλα τα έλαια τους. Προσθέτουμε το bourbon και την Angostura. Γεμίζουμε το ποτήρι με τριμμένο πάγο ή παγάκια. Ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με φυλλαράκια δυόσμου. Παραδοσιακά το Julep σερβίρεται σε μεταλλικό ποτήρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.