ΑρχικήΆρθραCoffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το πώς καλλιεργείται και ψήνεται μέχρι το πώς φτάνει στο φλιτζάνι, κάθε στάδιο έχει τους δικούς του ανθρώπους. Με αυτό ως αφετηρία, το Μαμά Πεινάω ξεκινά το Coffee Talks, ένα νέο video podcast με παρουσιαστή τον Τάσο Αντωνίου, αφιερωμένο στην πλευρά του καφέ που δεν φαίνεται πάντα.

Μέσα από συζητήσεις σε χαλαρό τόνο, η εκπομπή φέρνει κοντά πρόσωπα από τον χώρο – από roasters και baristas μέχρι επαγγελματίες της αγοράς – που έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν για τη δουλειά τους και τη σχέση τους με τον καφέ.

Στο πρώτο επεισόδιο, καλεσμένος είναι ο Κώστας Καλαφατάς από τη Samba Coffee Roasters. Η κουβέντα κινείται γύρω από το roasting, την εξέλιξη της σκηνής του καφέ στην Ελλάδα και τις επιλογές που επηρεάζουν αυτό που τελικά πίνουμε.

Δείτε το επεισόδιο στο YouTube.

Δείτε το επεισόδιο στο Spotify.

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Αλμυρές κρέπες με ζαμπόν, τυρί και αυγό

Απλή και πεντανόστιμη συνταγή για αλμυρές κρέπες με ζαμπόν, τυρί και αυγό.

Μίνι κρουασάν σοκολάτας

Μίνι κρουασάν σοκολάτας με τον Τάσο Αντωνίου! Χρειάζεστε μόνο 3 υλικά για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα σπιτικά κρουασάν με γέμιση σοκολάτας. Φτιάξτε την εύκολη συνταγή για κρουασάν σήμερα!

Πικάντικο κουνουπίδι

Το καλύτερο ορεκτικό για πάρτυ! Αν σας αρέσουν τα πρωτότυπα σνακ, με αυτά τα υλικά θα μεταμορφώσετε το απλό κουνουπίδι στην απόλυτη λιχουδιά. Το πικάντικο κουνουπίδι θα γίνει η αγαπημένη σας συνταγή για πάρτυ!

Περισσότερα άρθρα

Συνταγές και μενού για την Πρωτομαγιά

Υπέροχες και πανεύκολες συνταγές για την Πρωτομαγιά. Δείτε το γευστικό μενού της Πρωτομαγιάς με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

Όσπρια και σπόροι: χρειάζονται μούλιασμα ή όχι;

Τελικά χρειάζονται τα όσπρια μούλιασμα πριν τα μαγειρέψουμε και αν ναι, ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τα μουλιάσουμε;

Συνταγές για χειμωνιάτικες σούπες

9 υπέροχες συνταγές για ζεστές χειμωνιάτικες σούπες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ