Η Εθνική Λυρική Σκηνή τραγουδά στην ταράτσα του Bios

Η Εθνική Λυρική Σκηνή μας έχει συνηθίσει τελευταία στα πιο ιδιαίτερα καλέσματα, Αυτή τη φορά μας δίνει ραντεβού στην ταράτσα του Bios. Οι σπουδαστές – μονωδοί του Όπερα Στούντιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ανεβαίνουν στη ταράτσα του Bios την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 20.00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό για να παντρέψουν τη λυρική μουσική παράδοση με τη σύγχρονη κι ανατρεπτική ματιά.

Πιο συγκεκριμένα, σε αυτόν τον απρόσμενο χώρο που έχει συνδεθεί με τη νεανική εναλλακτική κουλτούρα, οι μονωδοί του Όπερα Στούντιο της ΕΛΣ Χριστίνα Ασημακοπούλου (σοπράνο), Ιωάννα Κοκοβίκα (μέτζο σοπράνο), Ελισάβετ Παπαγεωργίου (σοπράνο) και Ερωφίλη Παπαδόγια (σοπράνο) θα ερμηνεύσουν άριες από διάσημες όπερες και οπερέτες, αλλά και γνωστά αποσπάσματα από μιούζικαλ, συνοδεία πιάνου.

Οι λυρικές μελωδίες των Πουτσίνι, Μότσαρτ, Μπιζέ, Όφενμπαχ, Μασκάνι, Γκέρσουιν, Χατζηαποστόλου, Γιαννίδη και πολλών άλλων θα γίνουν η αφορμή για μια απρόσμενη συνάντηση νέων και όχι μόνο ανθρώπων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες: www.nationalopera.gr.

Βios

Πειραιώς 84, Aθήνα

T.: 2103425335

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.