Κερδίστε 10 κάρτες Starbucks με 5 δωρεάν ροφήματα!

Τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν εδώ, και δεν υπάρχει πιο cosy μέρος για να τα υποδεχτείτε στην πόλη από τα Starbucks. Τα χαρακτηριστικά κόκκινα ποτήρια επέστρεψαν στα Starbucks για να μας προσφέρουν στιγμές ζεστασιάς όσο απολαμβάνουμε τα αγάπημενα μας γιορτινά ροφήματα! Vanilla Cardamom Latte & Flat WhiteToffee Nut Latte ή Gingerbread Latteόποιο και αν είναι το δικό σας αγαπημένο εορταστικό ρόφημα τα Starbucks ξέρουν πως να φέρνουν τα Χριστούγεννα στην κούπα μας!

Φέτος, 10 τυχεροί αναγνώστες του Μαμα Πειναω θα κερδίσουν από μια prepaid Starbucks κάρτα με αστέρια για 5 δωρεάν ροφήματα! Όχι μόνο θα απολαύσετε τα αγαπημένα σας γιορτινά ροφήματα, αλλά χρησιμοποιώντας την κάρτα Starbucks συγκεντρώνετε αστέρια και προνόμια, ενώ παράλληλα στηρίζετε τους Νέους των Παιδικών Χωριών SOS. Πως; Με κάθε σας χρήση της κάρτας για αγορά προϊόντων, τα Starbucks προσφέρουν 5 λεπτά για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Νέων των Παιδικών Χωριών SOS (Στέγη Νέων Αθήνας και Θεσσαλονίκης). 

Πώς θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Κάντε σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο και πείτε μας ποιο χριστουγεννιάτικο ρόφημα των Starbucks θα απολαύσετε αν κερδίσετε μια από τις 10 κάρτες

Αυτό ήταν όλο!  Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε αυτό το άρθρο. 

34 Σχόλια
  1. super…. Ολα τα ροφήματα είναι εξαορετικα αλλα μαλλον θα προτιμίσω το ….Gingerbread Latte

  2. Αν κερδίσω θα απολαύσω το αγαπημένο μου Starbucks ρόφημα Toffee Nut Latte. Ευχαριστούμε πολύ. Καλές γιορτές!

  3. Το αγαπημενο μας ειναι το Vanilla cardamon latte and flat white.
    Ευχαριστουμε πολυ.
    Καλες γιοιρτες

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.