ΑρχικήΆρθρα2 χρόνια Marechiaro Mykonos

2 χρόνια Marechiaro Mykonos

Τοποθετημένο σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά μέρη του νησιού, το εστιατόριο Marechiaro Mykonos άνοιξε για δεύτερη χρονιά τις πόρτες του και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας! Έχοντας ξεχωρίσει για την αυθεντική συνταγή Ναπολιτάνικης pizza – η οποία ψήνεται αποκλειστικά σε ξύλινο φούρνο – το εστιατόριο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ιταλικές γεύσεις με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων! 

Ο χειροποίητος φούρνος από Ναπολετάνους τεχνίτες σε συνδυασμό με τα πιο φρέσκα υλικά από την Ιταλία, δημιουργούν τη βάση για ένα «casual Italian gourmet» μενού στο οποίο θα βρείτε ολόφρεσκες σαλάτες με λαχανικά από το περιβόλι του εστιατορίου (αυτή με Κινόα και Ξηρά Σύκα ανήκει στα Best Sellers), πλούσια θαλασσινά (αξίζει να δοκιμάσετε το Carpaccio από Λαυράκι), ασυναγώνιστα κυρίως πιάτα (όπως χειροποιήτα Spaghetti Pomodoro Marechiaro) και δελεαστικά επιδόρπια (εδώ θα συναντήσετε αυθεντική Crostata με Nutella & Mascarpone και το πιο συγκλονιστικό Tiramisu) ενώ δεν πρέπει να παραλείψετε, να συνδυάσετε το δείπνο σας με κάποιο από τα εξαιρετικά cocktails που θα ετοιμάσουν οι έμπειροι barmen του Marechiaro Mykonos!

Και αν αναζητάτε τον ιδανικό προορισμό για… να παρακολουθήσετε τους αγώνες του 2014 World Cup,  η αυθεντική, χειροποίητη pizza (η Bufalotta και η Pizza Stella θα σας ενθουσιάσουν), η παγωμένη μπύρα τα καλοκαιρινά κοκτέιλς και η μοναδική Μυκονιάτικη ατμόσφαιρα, καθιστούν το Marechiaro Mykonos την ιδανική για εσάς επιλογή! 

 

Marechiaro Mykonos

Περιφερειακός Μυκόνου, θέση Δραφάκι

T. 2289023010

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γιαουρτόπιτα με σιρόπι

Γιαουρτόπιτα σιροπιαστή από τον Τάσο Αντωνίου! Φτιάξτε την πιο ιδιαίτερη συνταγή για αρωματική, αφράτη και εύκολη γιαουρτόπιτα με σιρόπι.

Μπουγάτσα σε ρολάκια

Μπουγάτσα σε ρολάκια από τον Τάσο Αντωνίου. Τραγανό, βουτυρένιο φύλλο και μοσχομυριστή, αφράτη κρέμα που θα λατρέψουν όλοι.

Τέλειες τηγανητές πατάτες

Τέλειες διπλοτηγανισμένες πατάτες από τον Τάσο Αντωνίου.

Περισσότερα άρθρα

Ακουαφάμπα: το vegan superfood & υποκάταστατο αυγών, φτιάχνεται από ρεβύθια!

Το ακουαφάμπα είναι υποκατάστατο του αυγού, δε λείπει από καμία κουζίνα των vegans, έχει τεράστια διατροφική αξία και παράγεται από τα ρεβύθια!

Tα 13 πιο χρήσιμα πράγματα που διδάσκουν στις σχολές μαγειρικής

Τα απόλυτα μυστικά που διδάσκουν στις σχολές μαγειρικής και μπορείτε να εφαρμόσετε στην κουζίνα του σπιτιού. Θα σας λύσουν τα χέρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ