ΑρχικήΆρθραΣτο Λονδίνο βρίσκεται το καλύτερο μπαρ στον κόσμο

Στο Λονδίνο βρίσκεται το καλύτερο μπαρ στον κόσμο

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Σε μια εκδήλωση που διεξήχθη στο Λονδίνο στις 9 Οκτωβρίου, η Drinks International ανακοίνωσε τη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου. Νικητής αναδείχθηκε για τρίτη χρονιά το μπαρ The Artesian που βρίσκεται στη Regent Street, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το Dead Rabbit της Νέας Υόρκης και την τρίτη το (ξανά) λονδρέζικο Nightjar.

Αν μελετήσει κανείς τη λίστα, θα διαπιστώσει ότι τα περισσότερα μπαρ που βραβεύτηκαν βρίσκονται σε πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όπως Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Ντένβερ, Σικάγο, Νέα Ορλεάνη. Φυσικά, οι δυο πόλεις που συγκεντρώνουν την ελίτ των μπαρ είναι η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Για να δείτε τη λεπτομερή λίστα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.worlds50bestbars.com/fifty-best-bars-list-2014.

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Τυρόπιτα με φέτα και πουρέ πατάτας

Μια πρωτότυπη πίτα που θα φτιάξετε με ελάχιστα υλικά και θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Παστίτσιο με λιαστή ντομάτα και μπεσαμέλ γιαουρτιού

Παστίτσιο πεντανόστιμο με βελούδινη μπεσαμέλ γιαουρτιού, λιαστή ντομάτα και μελωμένο αρωματικό κιμά με καρότο και σέλερι.

Ρύζι με ντοματίνια και λουκάνικο

Συνταγή για ρύζι με ντοματίνια και χωριάτικο λουκάνικο!

Περισσότερα άρθρα

Τι να κάνεις με τη γαλοπούλα που περίσσεψε

Ιδέες για να μαγειρέψουμε με το φαγητό που περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι!

Πεπόνι, ο γευστικός θησαυρός του καλοκαιριού με λίγες θερμίδες!

Πεπόνι: θερμίδες, βιταμίνες και ιδιότητες. Το πεπόνι έχει πολύ σημαντική διατροφική και θρεπτική αξία για τον οργανισμό, όπως και μοναδικά οφέλη στην υγεία.

10 κλασικές μαμαδίστικες συνταγές για τη Γιορτή της Μητέρας

Δέκα μοναδικές συνταγές για αγαπημένα φαγητά και γλυκά ιδανικά για τη Γιορτή της Μητέρας, με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ