ΑρχικήΔελτία ΤύπουPasta Party στην Σχεδία Home

Pasta Party στην Σχεδία Home

Η στιγμή που όλοι οι φίλοι του τρεξίματος και του αθλητισμού περιμένουν εδώ και δύο χρόνια έφτασε: ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, μαζί με τους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, επανέρχεται φέτος μετά την περσινή απουσία λόγω της πανδημίας και όσοι αρέσκονται στο τρέξιμο ανυπομονούν να σταθούν και πάλι μπροστά στη γραμμή εκκίνησης.

Το ελληνικό περιοδικό δρόμου και η καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτή τη μεγάλη γιορτή. Τρεις μέρες πριν από την εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου (Κυριακή 14 Νοεμβρίου), η Σχεδία διοργανώνει το δικό της «πάρτι με μακαρόνια», την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο σπίτι της, Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Αθήνα.

Το κόστος συμμετοχής στο πάστα πάρτι είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει μακαρονάδα, σαλάτα, κρασί και αναψυκτικά, ενώ θα υπάρχει και ειδική έκπτωση 20% σε όλα τα κοκτέιλ. 

Όπως κάθε χρονιά, η βραδιά θα περιλαμβάνει πολύ καλή παρέα, με καλεσμένους έκπληξη. Θα παρευρίσκεται για να μοιραστεί τις δικές του εμπειρίες και ο τυφλός δρομέας και αθλητής κολύμβησης Χρήστος Κορομηλάς, ο οποίος έχει κατακτήσει παγκόσμια πρωταθλήματα και συμμετέχει, επίσης, σε αγώνες τρίαθλου και Μαραθωνίου. «Τις εικόνες που δεν βλέπουν τα μάτια μου τις ζωγραφίζουν στο μυαλό μου τα βήματα μου όταν τρέχω, οι ποδιές μου όταν κάνω ποδήλατο και οι χεριές μου όταν κολυμπώ», έχει δηλώσει κ. Κορομηλάς.

Πέρα, όμως, από τους εκλεκτούς καλεσμένους, θα υπάρχουν και κληρώσεις με πλούσια δώρα που δίνονται με πολλή αγάπη.

Οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος σε τούτη τη γιορτή της Σχεδίας ας σπεύσουν να κλείσουν θέση επικοινωνώντας με το 2130231220 και μέσω email με το info@shediahome.gr.

Δείτε επίσης: Οι καλύτερες συνταγές για σοκολατένια γλυκά

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κοτόπουλο με ρύζι, πατάτες και μπρόκολο φούρνου

Υπέροχο φαγάκι φούρνου κοτόπουλο με ρύζι, μπρόκολο, πατάτες και πλούσια κρεμώδη σάλτσα τυριού!

Μπάμπκα (babka)

Αυτή η μπάμπκα (babka) με πραλίνα φουντουκιού έχει βελούδινη ζύμη που θυμίζει τσουρέκι και είναι το ιδανικό πρωινό ή συνοδευτικό για καφέ.

Αλμυρές τηγανίτες με πράσα

Συνταγή για αλμυρές τηγανίτες με πράσα.

Περισσότερα άρθρα

Η ιστορία πίσω από το τιραμισού

Η ιστορία πίσω από το τιραμισού, το πιο δημοφιλές ιταλικό γλυκό με μπισκότα, βελούδινγ κρέμα και άρωμα εσπρέσο.

Κάρδαμο: συνταγές με τον “βασιλιά” των μπαχαρικών

Το κάρδαμο είναι ένα μπαχαρικό με μοναδική γεύση και θεραπευτικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Μπορώ να μαγειρέψω κατεψυγμένο κοτόπουλο χωρίς ξεπάγωμα;

Κι όμως, μπορούμε να μαγειρέψουμε κοτόπουλο χωρίς απόψυξη αλλά μόνο κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ