ΑρχικήΣυνταγέςΓλυκάΠαγωτό με δυο υλικά

Σε κάθε εποχή του χρόνου, το παγωτό είναι εκείνη η αγαπημένη λιχουδιά που μας κάνει να αισθανόμαστε σαν παιδιά και να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα. Και τι καλύτερο από ένα παγωτό που μπορείς να φτιάξεις με μόνο δύο υλικά; Επιτέλους, μία συνταγή που συνδυάζει την απλότητα με την απόλαυση, φέρνοντας τη δροσιά και τη γεύση στη ζωή μας με ελάχιστη προσπάθεια. Και ποιος άλλος θα μπορούσε να μας παρουσιάσει αυτή την απλή αλλά εντυπωσιακή συνταγή εκτός από τον σεφ Τάσο Αντωνίου;

Η συνταγή αυτή είναι ένα πραγματικό δώρο για όλους τους λάτρεις του παγωτού. Απλά, προσιτά υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, μετατρέπονται σε ένα απολαυστικό επιδόρπιο που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς ice cream lovers! Το μόνο που χρειάζεστε είναι κρέμα γάλακτος και ζαχαρούχο γάλα. Και ναι, αυτά είναι όλα! Μια συνταγή τόσο απλή που μπορείτε να την ετοιμάσετε ακόμα και στην τελευταία στιγμή, όταν η επιθυμία για παγωτό χτυπάει την πόρτα σας.

Ο Τάσος Αντωνίου μας δείχνει πώς με απλά βήματα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα απόλυτα κρεμώδες και γευστικό παγωτό.

Η ευκολία αυτής της συνταγής είναι το κλειδί της επιτυχίας της. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες του Τάσου Αντωνίου και σε λίγα λεπτά θα έχετε έτοιμο ένα παγωτό που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα αφήσει τους καλεσμένους σας άφωνους. Με μια μπουκιά, θα νιώσετε την απαλή υφή και την πλούσια γεύση να σας κατακτά και να σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα.

Άραγε, μπορεί να υπάρχει κάτι πιο απλό και εντυπωσιακό από ένα παγωτό με μόνο δύο υλικά; Ο Τάσος Αντωνίου μας δείχνει ότι η απόλαυση μπορεί να είναι απλή και προσβάσιμη για όλους. Έτοιμοι να ζήσετε την εμπειρία; Τότε ακολουθήστε μας σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι που σίγουρα θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους!

Δείτε το βίντεο με αναλυτικές οδηγίες για φανταστικό παγωτό με 2 υλικά!

Παγωτό με 2 υλικά
Εκτύπωση

Παγωτό με δυο υλικά

Παγωτό με δυο υλικά από τον Τάσο Αντωνίου! Για αυτή τη μοναδική συνταγή για παγωτό χρειάζεστε μόνο 2 υλικά και 10 λεπτά ετοιμασίας!
Πιάτο Γλυκά
Κουζίνα Ελληνική
Λέξη κλειδί Παγωτό με δυο υλικά
Προετοιμασία 10 λεπτά
Συνολικός χρόνος 10 λεπτά
Μερίδες 6
Θερμίδες 437θερμίδες

Υλικά

  • 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά πολύ κρύα
  • 1 συσκευασία 397 γρ. ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

  • Σε σταθερό μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος μέχρι να σχηματιστεί μια παχύρρευστη κρέμα, για περίπου 8-10 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να προσθέσουμε υλικά της προτίμησής μας, όπως μπισκότα, κομμάτια σοκολάτας, μαρμελάδα, κ.α.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε μακρόστενο δοχείο που κλείνουν αεροστεγώς, το ισιώνουμε με μαρίζ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες.

Βίντεο συνταγής

Δες τη συνταγή του Τάσου για παγωτό με ένα μόνο υλικό στο παρακάτω βίντεο και αναλυτικά τις δοσολογίες με ένα κλικ εδώ!

Παγωτό με δυο υλικά

Δείτε επίσης: Η καλύτερη συνταγή για πορτοκαλόπιτα

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γιαουρτλού με κιμά

Η πιο εύκολη παραλλαγή για το αγαπημένο μας γιαουρτλού με κιμά. Προσθέστε στη συνταγή μπαχαρικά της αρεσκείας σας και απογειώστε την!

Croque madame

Το κροκ μαντάμ είναι η γαλλική εκδοχή του τοστ που συνοδεύεται με φρέσκο τηγανητό αυγουλάκι από πάνω. Δοκιμάστε το και θα το λατρέψετε!

Μιλφέιγ με βύσσινο

Ένα μιλφέιγ με βύσσινο και φιστίκι διαφορετικό από τ' άλλα, που θα γλυκάνει όλες τις στιγμές σας!

Περισσότερα άρθρα

8 μυστικά μαγειρικής των μοναχών στο Άγιο Όρος

Μάθετε τα μυστικά μαγειρικής από τους μοναχούς στο Άγιο Όρος, για πιάτα με βαθιά νοστιμιά που ωφελούν την υγεία αλλά και το πνεύμα.

4 είδη μουστάρδας που πρέπει να χρησιμοποιείτε στις συνταγές σας

Ποια μουστάρδα να επιλέξετε με κάθε συνταγή; Απαλή, πικάντικη, Dijon, με σπόρους, βρείτε ποια ταιριάζει ιδανικά σε κάθε πιάτο.

5 τρόποι να τρως λιγότερη ζάχαρη

Κι όμως, η ζωή χωρίς γλυκό δεν είναι απαραίτητα γκρίζα!

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημερα….θα ηθελα να ρωτησω….αν δεν εχω σταθερο μιξερ…αλλα χειρος…γινεται,ετσι????ευχαριστω πολυ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βαθμολογήστε τη συνταγή




εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ