ΑρχικήΆρθραΗ Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει αράχνες μαζί με τα παιδιά της

Η Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει αράχνες μαζί με τα παιδιά της

Από την Άννα Ευθυμίου,

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο με αφορμή τη νέα της αμφιλεγόμενη συνέντευξη στο BBC στην Καμπότζη. Η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης ταξίδεψε με τα έξι παιδιά της και το τηλεοπτικό συνεργείο του BBC στην ασιατική χώρα, την οποία η ίδια αγαπάει πολύ μιας και έχει υιοθετήσει από τοπικό ορφανοτροφείο τον μεγαλύτερο γιο της, για μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης – από το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ, τη νέα της ταινία “First They Killed my Father” μέχρι τις διατροφικές της συνήθειες. Σε αυτά τα πλαίσια, η Αντζελίνα Τζολί έδειξε στην κάμερα την τοπική κουζίνα, μαγειρεύοντας αράχνες και σκορπιούς. “Νομίζω ότι τα έντομα ήταν πάντα μέρος της διατροφής, αλλά νομίζω και ότι υπάρχει μια αλήθεια στην επιβίωση κατά τη διάρκεια του πολέμου. Όταν οι άνθρωποι λιμοκτονούσαν, μπορούσαν να επιβιώσουν τρώγοντας τέτοια πράγματα, και τα κατάφεραν” δήλωσε η Τζολί.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έφαγε πρώτη φορά έντομα σε προηγούμενο ταξίδι της στην Καμπότζη. “Ξεκινάς με τα τριζόνια. Τριζόνια και μπύρα, και μετά σιγά σιγά προχωράς στις ταραντούλες” προσέθεσε ενώ παράλληλα αφαίρεσε τα δόντια της ταραντούλας για να τη σοτάρει στο τηγάνι. Στη συνέχεια, σέρβιρε τις ταραντούλες σε πιάτα και τα προσέφερε στα παιδιά της. Ο 8χρονος γιος της Knox σχολίασε ότι “είναι σαν άγευστα πατατάκια”. Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης στο παρακάτω βίντεο.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Προζυμένιο ψωμί με σπόρους chia

Ψωμί με προζύμι χωρίς μίξερ και μόνο 4 υλικά. Φτιάξτε το πιο τραγανό ψωμί με σπόρους της επιλογής σας. Νόστιμο και με την πιο εύκολη συνταγή!

Σάντουιτς με μπριζόλα (steak sandwich)

Άκρως χορταστικό σάντουιτς με μπριζόλα και λαχανικά που αποτελεί καταπληκτικό πλήρες γεύμα. Προσθέστε τα αγαπημένα σας υλικά και δημιουργήστε το πιο νόστιμο steak sandwich!

Κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας

Συνταγή για κοτόπουλο με λινγκουίνι και σάλτσα μουστάρδας!

Περισσότερα άρθρα

5 συνταγές για κέικ στο φλιτζάνι

Συνταγές έτοιμες σε λιγότερο από 5 λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων!

Μαντεμένια σκεύη: 7 καλοί λόγοι να τα επιλέξετε

Μαντεμένια σκεύη ή συμβατικά σκεύη; Σας δίνουμε 7 καλούς λόγους να μαγειρεύετε στο εξής με μαντεμένια σκεύη!

Τι τρώμε την Καθαρά Δευτέρα

Ένας πλήρης οδηγός με όλα όσα πρέπει να προσέξουμε όταν αγοράζουμε τα σαρακοστιανά καλούδια για το γιορτινό τραπέζι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ