Από την Άννα Ευθυμίου,
Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο με αφορμή τη νέα της αμφιλεγόμενη συνέντευξη στο BBC στην Καμπότζη. Η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης ταξίδεψε με τα έξι παιδιά της και το τηλεοπτικό συνεργείο του BBC στην ασιατική χώρα, την οποία η ίδια αγαπάει πολύ μιας και έχει υιοθετήσει από τοπικό ορφανοτροφείο τον μεγαλύτερο γιο της, για μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης – από το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ, τη νέα της ταινία “First They Killed my Father” μέχρι τις διατροφικές της συνήθειες. Σε αυτά τα πλαίσια, η Αντζελίνα Τζολί έδειξε στην κάμερα την τοπική κουζίνα, μαγειρεύοντας αράχνες και σκορπιούς. “Νομίζω ότι τα έντομα ήταν πάντα μέρος της διατροφής, αλλά νομίζω και ότι υπάρχει μια αλήθεια στην επιβίωση κατά τη διάρκεια του πολέμου. Όταν οι άνθρωποι λιμοκτονούσαν, μπορούσαν να επιβιώσουν τρώγοντας τέτοια πράγματα, και τα κατάφεραν” δήλωσε η Τζολί.
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έφαγε πρώτη φορά έντομα σε προηγούμενο ταξίδι της στην Καμπότζη. “Ξεκινάς με τα τριζόνια. Τριζόνια και μπύρα, και μετά σιγά σιγά προχωράς στις ταραντούλες” προσέθεσε ενώ παράλληλα αφαίρεσε τα δόντια της ταραντούλας για να τη σοτάρει στο τηγάνι. Στη συνέχεια, σέρβιρε τις ταραντούλες σε πιάτα και τα προσέφερε στα παιδιά της. Ο 8χρονος γιος της Knox σχολίασε ότι “είναι σαν άγευστα πατατάκια”. Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης στο παρακάτω βίντεο.