Από την ομάδα του Μαμα Πειναω,
Οι βόλτες μας στην Κηφισιά καταλήγουν πλέον στην Κασαβέτη και πιο συγκεκριμένα στο Wagamama, το οποίο από πέρυσι που άνοιξε τις πόρτες του έχει εξελιχθεί σε πολύ αγαπημένο στέκι.
Αρχικά, επιλέγεις κάποιο άνετο τραπέζι σε έναν από τους τρεις ορόφους του εστιατορίου. Ξεκινάς με edamame, αυτά τα απίθανα τραγανά φασολάκια με αλάτι που γίνονται ανάρπαστα με το που φτάσουν στο τραπέζι. Συνεχίζεις απαραιτήτως με ebi katsu (τραγανές τηγανητές γαρίδες) και chili squid (τηγανητό καλαμάρι πανέ, δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς).
Τα λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στο chicken katsu curry, δηλαδή φιλέτο κοτόπουλο πανέ με ρύζι ατμού και θεϊκή σάλτσα κάρυ-φιστίκι. Τώρα που έφτασε και ο χειμώνας, θα τιμήσεις τις σούπες ramen που σερβίρονται σε βαθιά μπολ και σε ζεσταίνουν χαρίζοντάς χαμόγελα ευτυχίας από τη γεύση και τη νοστιμιά τους. Διεθνές best seller των Wagamama σε αυτήν την κατηγορία είναι το chili beef ramen, το οποίο είναι και ιδιαίτερα πικάντικο. Επίσης, το σούσι έχει αναδειχθεί σε πολύ μεγάλο hit, επομένως σίγουρα θα τιμήσεις κάποια από τις φθινοπωρινές προτάσεις του καταλόγου. Συνοδευτικό-SOS για το πολυασιατικό γεύμα σου είναι πάντα το ζεστό sake. Αν θέλεις και γλυκάκι, τα mochi ice cream, δηλαδή μπάλες από sticky rice με γέμιση παγωτό και επικάλυψη καρύδας ή σησαμιού, είναι μια λιχουδιά που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και αξίζει να γευτείς.
Όπως μάθαμε κατ’ αποκλειστικότητα, τα Wagamama πρόκειται να ανανεωθούν πολύ σύντομα με νέα πιάτα και concept, εμπνευσμένα από τις πολυσυλλεκτικές κουζίνες της Ασίας και πάντα προσανατολισμένα στα δικά μας ευρωπαϊκά γούστα. Εμείς ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τον νέο κατάλογο για την καθιερωμένη γευστική ανταπόκριση. Μείνετε συντονισμένοι!