Αυτό το Apple Store πουλάει μόνο μήλα

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Όσο κι αν σας ξεγελά η εικόνα με το λογότυπο του καταστήματος και φυσικά το ίδιο του όνομα, στο συγκεκριμένο Apple Store δεν θα βρείτε, όπως νομίζετε, τα φημισμένα  προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, αλλά ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή φρούτα που υπάρχουν, το μήλο.

Στην καρδιά του Λονδίνου, πριν λίγες μέρες και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, και πιο συγκεκριμένα στην πολύ γνωστή ιστορική αγορά τροφίμων Borough Market, άνοιξε το κατάστημα The Real Apple Store. Όπως φανερώνεται από το όνομά του, στο The Real Apple Store, που άνοιξε με αφορμή την εθνική μέρα μήλου που γιορτάζεται στη Βρετανία στις 14 Νοεμβρίου,  ο επισκέπτης βλέπει κι ενημερώνεται για τα μήλα και τις διάφορες ποικιλίες τους και φυσικά τα αγοράζει.

 

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου καταστήματος, που τίμησε δεόντως το αγαπημένο φρούτο, είναι ότι η διακόσμηση και αρχιτεκτονική εμπνέεται από τη δομή κι αισθητική των καταστημάτων της Apple. Έτσι, οι καλά γνωρίζοντες θα παρατηρήσουν ότι για τα μήλα στους τοίχους ή στα διάφορα μικρά stands στον χώρο του καταστήματος, οι υπεύθυνοι είχαν ως σημείο αναφοράς το πώς τοποθετούνται στον χώρο τα κινητά και οι φορητοί υπολογιστές της γνωστής μάρκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.