ΑρχικήΆρθραΒραδιά οινογνωσίας στο Κλίμα Κλήμα

Βραδιά οινογνωσίας στο Κλίμα Κλήμα

Οι κ.κ. Δημήτρης Χατζηνικολάου και Χριστόφορος Πέσκιας υποδέχονται το Κτήμα Αβαντίς και τον κ. Απόστολο Μούντριχα σε ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσης στο “κλίμα κλήμα”, την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, στις 9:00 μ.μ.

 

Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα δοκιμάσουμε:

  • Το δροσερό ταμπουλέ με τον μαριναρισμένο γαύρο, που θα συνοδεύσει την εξωτική  Λέγκα  (Gewürztraminer ) στην βραδινή της έξοδο, 
  • Την κριθαρένια παέλια που αναζητά στο στόμα την τριανταφυλλένια ροζέ φιάλη Αβαντίς Grenache & Syrah, 
  • Την χοιρινή μπριζόλα με πουρέ σελίνοριζας και την ερυθρή μπαχαρένια σάλτσα,  με το περίφημο Syrah Collection Avantis, 
  • Τη βραδιά θα κλείσει ο πολίτικος χαλβάς με κομπόστα ανανά με «ένα ακόμη ποτηράκι» του γλυκού Μοσχάτου του κτήματος Αβαντίς.

 

Τιμή: 30 Ευρώ κατ’ άτομο

 

Κλίμα Κλήμα

Παν. Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια

Τ. 2106096786

 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μεσογειακή τηγανιά

Συνταγή για υπέροχη μεσογειακή τηγανιά με θαλασσινά!

Σαλάτα ταμπουλέ αρωματική και πανεύκολη

Σαλάτα ταμπουλέ από τον Τάσο Αντωνίου. Δροσερή και αρωματική σαλάτα με πλιγούρι και φρέσκα μυρωδικά που συνοδεύει ιδανικά κρεατικά και ψαρικά.

Χριστόψωμο

Χριστόψωμο από τον Τάσο Αντωνίου. Μία παραδοσιακή συνταγή για χριστόψωμο, που σύμφωνα με την παράδοση την φτιάχνουμε μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα.

Περισσότερα άρθρα

Κορονοϊός και μαγειρική: 14 συνταγές για την καραντίνα

Δείτε τις 14 συνταγές για την καραντίνα που θα φτιάξετε με ό,τι υλικά έχετε στην κουζίνα σας.

5 τρόποι για να μη μαυρίζει το αβοκάντο

Το αβοκάντο στο ψυγείο μαυρίζει πολύ γρήγορα; Δες εύκολους και έξυπνους τρόπους για τη συντήρησή του και μάθε μυστικά για να μη μαυρίζει το αβοκάντο!

Το κόλπο για να ξεφλουδίσετε εύκολα τα αυγά σας

Η σωστή τεχνική για εύκολο ξεφλούδισμα αυγών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ