ΑρχικήΆρθραΦθινοπωρινός παριζιάνικος αέρας φύσηξε στα Carnicero

Φθινοπωρινός παριζιάνικος αέρας φύσηξε στα Carnicero

Η συνεργασία των premium meat & delikatessen Carnicero σε Κηφισιά και Ψυχικό με τον σεφ Ηλία Σκουλά για την δημιουργία μιας σειράς εδεσμάτων αποκλειστικά για τα Carnicero, δημιουργεί αίσθηση.

Μπιφτέκι της γαλλικής εξοχής με τρούφα και μουστάρδα Dijon, χειροποίητα λουκάνικα από μαύρο χοίρο, foie gras και μανταρίνι Χίου, Crépinette από κοτόπουλο, αλλά και ένα φρεσκοκομμένο tartare από μοσχαρίσιο φιλέτο Charolais με σάλτσα σαμπάνιας που θα προσφέρεται μέσα σε βάζο.

Αυτή είναι μόνο η αρχή, μιας και στην πορεία ο γνωστός σεφ πρόκειται να δημιουργήσει και άλλα προϊόντα τα οποία θα τα βρίσκει κανείς αποκλειστικά και μόνο στα σημεία πώλησης των premium meat & delikatessen Carnicero.

Carnicero premium meat & delicatessen
Λίγα λόγια για τα premium meat & delikatessen Carnicero

Τα Carnicero προσφέρουν γαστρονομικές δημιουργίες  από ελληνικά κρέατα με παραδοσιακές γεύσεις, όπως ρολά, εξοχικά, σουβλάκια, γύρο, αλλά και διεθνείς γεύσεις όπως paupiettes, meat cakes, κοτολέτες πανέ, black angus burgers και πολλά άλλα.

Εισάγουν κρέατα υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο σε επιλεγμένες κοπές που θα ικανοποιήσουν τα πιο απαιτητικά γούστα.

Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να δώσει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο μαγειρέματος και ψησίματος του κάθε κρέατος ή εδέσματος.

Επίσης διαθέτουν μοναδικά αλλαντικά από Ισπανία και Ιταλία, καθώς και σάλτσες, μαρινάδες, αρωματικές μουστάρδες και chutneys, ξύδια, και ό,τι ακόμα προσθέτει αξία στο φαγητό σας.

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει στην μεγάλη γκάμα τυριών που διαθέτουν τα Carnicero, με αποκλειστικότητα στα pecorino της γνωστής οικογένειας τυροκόμων BUSTI από την Τοσκάνη και των παραδοσιακών τυριών του διάσημου οίκου LUIGI GUFFANTI, που παράγουν τα τυριά τους από το 1876.

Τέλος, διαθέτει ενημερωμένη κάβα με ελληνικά κρασιά και ελληνικές φρέσκιες μπύρες, που θα συνοδεύουν τα πιάτα σας και ολοκληρώνουν τη γευστική απόλαυση!

Καταστήματα premium meat & delikatessen Carnicero:

Δημητρίου Βασιλείου 18, Ν.Ψυχικό – 15451, Τηλ.: 2106770050, 6945777769

Λεωφ. Κηφισίας 322, Κηφισιά – 14563, Τηλ.: 2108015100

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-21:00, Σάββατο: 09:00-20:00

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Ραβανί του Τάσου (ρεβανί)

Το πιο νόστιμο, αφράτο και εύκολο ραβανί! Σιροπιάστε το ζεστό ραβανί με κρύο σιρόπι ή το ανάποδο για να πετύχετε το τέλειο γλυκό.

Πατάτες με τρία τυριά

Πεντανόστιμες πατάτες με τρια τυριά. Φτιάξτε αυτή τη γευστική συνταγή για τηγανητές πατάτες με τυριά και τσένταρ σως και θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι.

Χριστόψωμο

Χριστόψωμο από τον Τάσο Αντωνίου. Μία παραδοσιακή συνταγή για χριστόψωμο, που σύμφωνα με την παράδοση την φτιάχνουμε μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα.

Περισσότερα άρθρα

5 μοναδικές συνταγές για γλυκά χωρίς ζάχαρη

Υπέροχες συνταγές για γλυκά χωρίς ζάχαρη! Γευστικά, εύκολα, θρεπτικά και με υγιεινά συστατικά, αυτά τα γλυκά χωρίς ζάχαρη θα τα λατρέψετε.

Συνταγή για σπιτικό παγωτο με 2 υλικά

Λαχταριστή συνταγη για νόστιμο παγωτο με ένα ή δύο υλικά. Ποιος είπε ότι τα παγωτα είναι δύσκολα; Τώρα σπιτικο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή!

5 έξυπνοι τρόποι για να καθαρίσετε τα πυρίμαχα σκεύη

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να ψήσετε το φαγητό σε πυρίμαχο σκεύος. Το γυαλί κατανέμει ισόποσα τη θερμότητα στο φούρνο, και έτσι ψήνεται ομοιόμορφα...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ