Το πανέξυπνο κόλπο για να ζεσταίνετε δυο πιάτα στον φούρνο μικροκυμάτων

Πανέξυπνο κόλπο για φούρνο μικροκυμάτων

Ναι, το ίντερνετ ανακάλυψε το μυστικό για να μπορούμε να ζεσταίνουμε δυο πιάτα τη φορά στον φούρνο μικροκυμάτων. Ίσως δεν ήταν αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα στη ζωή σας, αλλά πιστέψτε μας, είναι αρκετά εκνευριστικό όταν πρέπει να περιμένει ο ένας από τους δυο τη δεύτερη “δόση” για να μπορέσει να ζεστάνει το πιάτο του. Με αυτό το κόλπο, δεν θα χρειαστεί να κρυώσει το πρώτο πιάτο όσο ζεσταίνετε το δεύτερο. Ή, ακόμη χειρότερα, να πρέπει να ζεσταίνετε εναλλάξ τα δυο πιάτα για να ζεσταθούν ταυτόχρονα.

Όπως φαντάζεστε, η απάντηση ήρθε από το ίντερνετ και πιο συγκεκριμένα από το δημοφιλές forum Reddit. Είστε έτοιμοι να τη μάθετε; Απλώς τοποθετείτε στον φούρνο μικροκυμάτων ένα μπολ με φαγητό και δίπλα του ένα μεγάλο φλιτζάνι αναποδογυρισμένο. Πάνω στο φλιτζάνι θα μπει το δεύτερο μπολ φαγητό και έτσι θα ζεσταθούν ταυτόχρονα! 

Κόλπο για φούρνο μικροκυμάτων

Ενδεχομένως αυτό το κόλπο να χρειάζεται κάποιες αλλαγές ανάλογα με τον φούρνο μικροκυμάτων που διαθέτετε. Ίσως πρέπει να τοποθετήσετε ένα μικρότερο μπολ στο φλιτζάνι για να χωρέσει στο φούρνο σας. Σίγουρα προσπαθήστε το κόλπο χρησιμοποιώντας δυο μεσαία μπολ ή ένα μεσαίο φλιτζάνι στο οποίο να μπορεί να σταθεί το δεύτερο μπολ. 

Δείτε ακόμα: τα 7 τρόφιμα που δεν πρέπει να ζεσταίνουμε ποτέ στον φούρνο μικροκυμάτων

Ακούγεται πολύς κόπος για το τίποτα; Ξεκινήστε ζεσταίνοντας νερό στην αρχή μέχρι να είστε σίγουροι ότι το κόλπο δουλεύει 100% για εσάς, πριν περάσετε στο φαγητό. Αφήστε χρόνο να δείτε ότι ο δίσκος κάνει πλήρη περιστροφή και δεν “βρίσκει” στις άκρες των μπολ. Όταν βρείτε τη χρυσή τομή για τον φούρνο μικροκυμάτων σας, θα έχετε λύσει το πρόβλημα του διπλού γεύματος μια για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.