Δείπνο για Δύο: ένα βιβλίο με οδηγίες για αξέχαστο ρομαντικό δείπνο

Δεν ξέρoυμε αν ο έρωτας περνά από το στομάχι, περνά όμως σίγουρα από τα μάτια και τον ουρανίσκο. Κάντε τα βράδια σας ξεχωριστά, απολαμβάνοντας το βιβλίο “Δείπνο για Δύο”, του Νίκου Λιάπη :

  • Μάθετε πώς να ετοιμάσετε σε λίγο χρόνο ένα εξαιρετικό, ρομαντικό δείπνο, με λίγο κόπο, καλά υλικά και αγάπη.
  • Γνωρίστε τις τροφές και τα μπαχαρικά, τις μεθόδους μαγειρικής, τα κρασιά, το στήσιμο των πιάτων, ακόμη και το στρώσιμο του τραπεζιού.
  • Βρείτε μια σειρά από συνταγές ορεκτικών και κύριων πιάτων, βασισμένες στη μεθοδολογία που ανέπτυξα για να μαγειρεύω εύκολα, γρήγορα, εντυπωσιακά και φυσικά νόστιμα. Σε κάθε συνταγή θα βρείτε και μια πρόταση για το στήσιμο και το σερβίρισμα του πιάτου.
  • Απολαύστε την όμορφη ατμόσφαιρα ενός καλού εστιατορίου παρέα με τον άνθρωπο που αγαπάτε, στο σπίτι σας.

Βρείτε το βιβλίο στο eshop των εκδόσεων Ιβίσκος.

Σχετικά με τον συγγραφέα

Ο Δρ. Νίκος Λιάπης γεννήθηκε το 1967 και ζει στην Αθήνα. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός και διδάκτωρ της σχολής Χημ. Μηχανικών ΕΜΠ. Εργάζεται σαν υψηλόβαθμο στέλεχος στους τομείς της Ενέργειας και των Logistics. Έχει μακρόχρονη ερευνητική δράση, ειδικά στον τομέα των καυσίμων και των βιοκαυσίμων, με συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, διετέλεσε μάλιστα πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τεχνολογικής Πλατφόρμας Βιοκαυσίμων. Τα τελευταία χρόνια ερευνά συστηματικά και συγγράφει για θέματα υγείας και διατροφής, εκδίδοντας το πρώτο του σχετικό βιβλίο «Ιπποκράτειος Διατροφή». 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.