ΑρχικήΆρθραΈρχεται το 2ο Bazaar Βιβλίου Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

Έρχεται το 2ο Bazaar Βιβλίου Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

 

Βazaar για τους λάτρεις της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Αίθουσα Excess στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί θα διατίθενται βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με έκπτωση ως και 60% από μεγάλους εκδοτικούς οίκους όπως Πατάκης, Φερενίκη κλπ. Τα βιβλία καλύπτουν όλες τις κατηγορίες και προτιμήσεις – συνταγές κάθε είδους και κουζίνας, υγιεινή διατροφή μέχρι μοναστηριακή κουζίνα.

Το bazaar θα διοργανωθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου στην  Αίθουσα Excess (Κολοκοτρώνη 47, 3ος όροφος) και θα είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2103233515.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πατάτες φούρνου

Πατάτες φούρνου με μουστάρδα και μέλι από τον Τάσο Αντωνίου! μπριζόλες, μπιφτέκια, ψάρι και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Αλμυρές τηγανίτες με πράσα

Συνταγή για αλμυρές τηγανίτες με πράσα.

Σουφλέ σοκολάτας με γέμιση φιστικοβούτυρο

Κολασμένο σουφλέ σοκολάτας με γέμιση φιστικοβούτυρο. Με κάθε κουταλιά η γέμιση "τρέχει" ρευστή σαν λάβα σοκολάτας.

Περισσότερα άρθρα

O απίστευτος λόγος που πρέπει να τρώμε τα κουκούτσια από τα καρπούζια!

Ένας ακόμη μύθος καταρρέει: τα κουκούτσια από το καρπούζι κάνουν καλό και δεν πρέπει να τα πετάμε αλλά να τα τρώμε μαζί με τη σάρκα!

Πώς θα φτιάξετε το τέλειο φαλάφελ;

Φτιάξτε αυθεντικά φαλάφελ από την Ανατολή στο σπίτι σας με αυτά τα μικρά μυστικά και tips.

Το μενού της εβδομάδας (17/6 – 21/6)

Μενού εβδομάδας, έφτασε η ώρα σου! Ετοιμάσαμε για εσένα τις καλύτερες συνταγές για κάθε ημέρα, με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου! Αυτό το μενού της...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ