Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Από την ομάδα του Μαμα Πειναω,

 

Αν και η μουσική πρέπει να είναι κάθε μέρα στη ζωή μας, στις 21 Ιουνίου γιορτάζεται  η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. Στην Αθήνα, οι γιορτινές εκδηλώσεις έχουν αρχίσει από τις 19 Ιουνίου και κορυφώνονται το Σάββατο, 21 Ιουνίου. Το Μαμά Πεινάω σας παρουσιάζει ορισμένες εκδηλώσεις που συνδυάζουν τη μουσική με το φαγητό ή το ποτό.

Στον πεζόδρομο της Αιόλου, στο Mama Roux (Αιόλου 48-50, Αθήνα), απόψε θα φιλοξενηθούν διάφορα συγκροτήματα και τα live αρχίζουν στις 8.30  το βράδυ. Το Santa Botella (Πανόρμου 115, Αμπελόκηποι) διοργανώνει κι εκείνο μουσική βραδιά για σήμερα Σάββατο, που ξεκινά το βράδυ στις 8. 

Όσοι από εσάς προτιμάτε να απολαμβάνετε τη μουσική συνοδεία ενός καλού κρασιού, το κτήμα Κοκοτού διοργανώνει ένα φεστιβάλ γεμάτο μουσική. Το Σάββατο μεσημέρι, οι Burger Project θα στήσουν μία διαδραστική εκπαιδευτική μουσική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας, με τίτλο «Μαμά θα κάνω μπάντα», στόχο να διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους μπολιάζοντάς τους παράλληλα με τον ιό της μουσικής. Το βράδυ, το Quinteto TANGartO, παρέα με τη φωνή της Μόρφως Τσαϊρέλη και τους χορευτές Ευγενία Μαλτέζου και Αλέξη Παπαστεφανάτο, θα μας μυήσει στον μαγικό κόσμο των Αργεντίνικων τανγκό, μεταδίδοντας το πάθος και τον ερωτισμό αυτής της μουσικής.

Για περισσότερες εκδηλώσεις και πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.europeanmusicday.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.