Εκτύπωση

Βloody Mary

Πιάτο Ροφήματα & Ποτά
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Βloody Mary
Θερμίδες 150θερμίδες

Υλικά


  • 40ml βότκα 
    80ml χυμό ντομάτας
    5ml χυμό λεμονιού
    5ml Worcestershire sauce
    γούστερ σως
    3 σταγόνες κόκκινο ταμπάκο
    1 πρέζα αλάτι 
    1 πρέζα μαύρο πιπέρι 
    1 μικρό κομμάτι σέλινο 
    πάγο

Εκτέλεση

  • Τοποθετούμε σε ένα shaker όλα τα υλικά εκτός από το σέλινο. Ανακατεύουμε καλά για 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα σε χαμηλό ποτήρι στραγγίζοντάς το. Τέλος γαρνίρουμε με το σέλινο και σερβίρoυμε αμέσως.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Παγωτό Snickers

Σπιτικό παγωτό Snickers από τον Τάσο Αντωνίου.

Ινδικό Κοτόπουλο Τίκα Μασάλα

Το κοτόπουλο Τίκα Μασάλα είναι μια από τις πιο διάσημες συνταγές της ινδικής κουζίνας. Εύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο, είναι ένα πιάτο γεμάτο γεύσεις, αρώματα και πλούσια μπαχαρικά. Απαραίτητο συνοδευτικό είναι το ρύζι μπασμάτι και οι παραδοσιακές πίτες naan.

Γιουβέτσι ζουμερό και σπυρωτό

Γιουβέτσι απίθανο με ζουμερό μοσχαράκι κοκκινιστό, σπυρωτό κριθαράκι και αρωματική σάλτσα. Αυτό το γιουβέτσι είναι ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια και όχι μόνο!

Περισσότερα άρθρα

3 τρόποι να μαγειρέψεις με τα κοτσάνια των μυρωδικών

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα κοτσάνια των φρέσκων μυρωδικών και να τα εντάξουμε στη κουζίνα και τις συνταγές μαγειρικής.

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή απλό ελαιόλαδο; Να η διαφορά

Μάθετε ποιο ελαιόλαδο πρέπει να χρησιμοποιείτε ανάλογα με τη συνταγή!

O απίστευτος λόγος που πρέπει να τρώμε τα κουκούτσια από τα καρπούζια!

Ένας ακόμη μύθος καταρρέει: τα κουκούτσια από το καρπούζι κάνουν καλό και δεν πρέπει να τα πετάμε αλλά να τα τρώμε μαζί με τη σάρκα!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βαθμολογήστε τη συνταγή




εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ