Αυθεντική γαλλική ζεστή σοκολάτα

Η αυθεντική γαλλική ζεστή σοκολάτα

Θέλεις να μάθεις να φτιάχνεις αυθεντική γαλλική ζεστή σοκολάτα που θα λατρέψουν όλοι; Τότε δεν έχεις παρά να σημειώσεις την συνταγή του σοκολατοποιού Jean-Paul Hévin.

Ο Jean-Paul Hévin και ένα από τα πιο διασημα έργα του, η σοκολατένια γόβα

Ο Jean-Paul Hévin είναι ένας από τους διασημότερους σοκολατοποιούς στον κόσμο. Διατηρεί 4 καταστήματα στο Παρίσι, 8 στην Ιαπωνία αλλά και σε άλλες χώρες της Ασίας όπως η Κίνα και η Ταϊβάν. Όταν ξεκίνησε το 1975 ως μαθητευόμενος ζαχαροπλάστης στο παρισινό Intercontinental δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μετά από χρόνια θα κέρδιζε την πλέον σημαντική διάκριση της χώρας Meilleur Ouvrier de France και ότι θα γινόταν διάσημος για τις εκλεπτυσμένες  σοκολατένιες δημιουργίες του σε όλον τον κόσμο.

Πρόσφατα σε συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα L’ Express αποκάλυψε τη μαγική συνταγή για αυθεντική γαλλική ζεστή σοκολάτα. Αν νομίζεις ότι η παρασκευή μιας πραγματικά καλής κούπας σοκολάτας είναι παιχνιδάκι, πλανάσαι πλάνην οικτρά όπως φαίνεται από την συνταγή του Hévin. Χαρτί, μολύβι και γρήγορα στην κουζίνα για εξάσκηση. Βρες τη συνταγή κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.