Καϊπιρίνια

Καϊπιρίνια

Ingredients

  • 2 κ.γλ. μαύρη ζάχαρη
    1/2 λάιμ
    40ml Cachaça
    θρυμματισμένος πάγος

Instructions

  • Σε ένα χαμηλό ποτήρι, βάζουμε τη ζάχαρη και στύβουμε το λάιμ, κομμένο στα τέσσερα. Πιέζουμε τις φλούδες του λάιμ μέσα στο ποτήρι με ένα γουδοχέρι ή κουτάλι. Προσθέτουμε τον θρυμματισμένο πάγο και την Cachaça και απολαμβάνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.