Κοτόπουλο α λα κρεμ

Κοτόπουλο αλά κρεμ από τον Τάσο Αντωνίου. Ζουμερό και πεντανόστιμο κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, ένα πλούσιο πιάτο για τον χειμώνα, που θα συνοδεύσετε με ρύζι και θα το λατρέψετε.

Koτόπουλο α λα κρεμ
Εκτύπωση

Κοτόπουλο α λα κρεμ

Κοτόπουλο αλά κρεμ από τον Τάσο Αντωνίου. Ζουμερό και πεντανόστιμο κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, ένα πλούσιο πιάτο για τον χειμώνα, που θα συνοδεύσετε με ρύζι και θα το λατρέψετε.
Πιάτο Κυρίως πιάτα
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Κοτόπουλο α λα κρεμ
Προετοιμασία 5 λεπτά
Εκτέλεση 20 λεπτά
Συνολικός χρόνος 25 λεπτά
Θερμίδες 210θερμίδες
Δημιουργός Τάσος Αντωνίου

Υλικά

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • 150 ml κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4-5 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό

Εκτέλεση

  • Σε τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Κατόπιν προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Ρίχνουμε το σκόρδο και το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά, να ροδίσει και να μαγειρευτεί καλά. Όταν πάρει χρώμα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά, να δέσει η σαλτσούλα και οι γεύσεις του φαγητού μας. Πασπαλίζουμε με χοντροκομμένο μαϊντανό. Σερβίρουμε το κοτόπουλο α λα κρεμ σε πιάτα, όσο είναι ζεστό.

Βίντεο συνταγής

Δείτε επίσης: Συνταγή για Banofee

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή