Κοτόπουλο α λα κρεμ

Κοτόπουλο αλά κρεμ από τον Τάσο Αντωνίου. Ζουμερό και πεντανόστιμο κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, ένα πλούσιο πιάτο για τον χειμώνα, που θα συνοδεύσετε με ρύζι και θα το λατρέψετε.

Koτόπουλο α λα κρεμ
Print

Κοτόπουλο α λα κρεμ

Κοτόπουλο αλά κρεμ από τον Τάσο Αντωνίου. Ζουμερό και πεντανόστιμο κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, ένα πλούσιο πιάτο για τον χειμώνα, που θα συνοδεύσετε με ρύζι και θα το λατρέψετε.
Course Κυρίως πιάτα
Cuisine Διεθνής
Keyword Κοτόπουλο α λα κρεμ
Prep Time 5 λεπτά
Cook Time 20 λεπτά
Total Time 25 λεπτά
Calories 210θερμίδες
Author Τάσος Αντωνίου

Ingredients

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • 150 ml κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4-5 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό

Instructions

  • Σε τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. Κατόπιν προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Ρίχνουμε το σκόρδο και το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά, να ροδίσει και να μαγειρευτεί καλά. Όταν πάρει χρώμα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά, να δέσει η σαλτσούλα και οι γεύσεις του φαγητού μας. Πασπαλίζουμε με χοντροκομμένο μαϊντανό. Σερβίρουμε το κοτόπουλο α λα κρεμ σε πιάτα, όσο είναι ζεστό.

Video

Δείτε επίσης: Συνταγή για Banofee

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή