ΑρχικήΆρθραMatsuhisa Athens: Τα πιο δυνατά events του καλοκαιριού στο ομορφότερο σημείο της...

Matsuhisa Athens: Τα πιο δυνατά events του καλοκαιριού στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας

To Matsuhisa Athens, ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία της πόλης με απαράμιλλη θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, υποδέχεται τα πιο δυνατά events του καλοκαιριού.

MATSUHISA5

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, ο  διάσημος celebrity σεφ Nobuyuki «Nobu» Matsuhisa και δηλωμένος λάτρης της Ελλάδας, θα βρεθεί στη χώρα μας παρέα με τον Executive Chef Νίκο Σκαμνάκη και τον Head Sushi Chef Αντώνη Βρατσάνο προκειμένου να μας μυήσει σε νέες συνταγές με άρωμα ελληνικό!

Ο πολυβραβευμένος διεθνής chef δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της fusion ιαπωνικής κουζίνας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον «Nobu Food Festival».

Στις 4 & 5 Ιουλίου, ο σεφ θα βρίσκεται στο Matsuhisa Athens, ενώ από 6-9 Ιουλίου θα δώσει το παρών στο Matsuhisa της Μυκόνου.

Λίγο νωρίτερα, την Τετάρτη 20/6 και την Πέμπτη 21/6, το UMI by Matsuhisa Athens, το νέο εντυπωσιακό infinity bar που άνοιξε  τις πόρτες του στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου, υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα την celebrity mixologist Monica Berg απευθείας από το Λονδίνο.

Βραβευμένη για τον καινοτόμο συνδυασμό γεύσεων και την τεχνική της, η Monica Berg θα δημιουργήσει αποκλειστικά για το UMI by Matsuhisa Athens, τρία ξεχωριστά άκρως εκλεπτυσμένα cocktails, το “Last Spring”, το “Nocturnal Creatures” και το “Seconds before Midnight”, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις της τέχνης του bartending.

Επιπλέον, τα vibes «ανεβαίνουν» καθώς κάθε Πέμπτη έρχονται τα συναρπαστικά UMI Night Sessions με guest DJs:

  • Πέμπτη, 28 Ιουνίου, UMI night sessions με τον Chris IDH
  • Πέμπτη, 5 Ιουλίου, UMI night sessions με την Χριστίνα Γιαννοπούλου
  • Πέμπτη, 12 Ιουλίου, UMI night sessions με τον John John
  • Πέμπτη, 19 Ιουλίου, UMI night sessions με την Ραφαέλλα Ράλλη
  • Πέμπτη, 26 Ιουλίου, UMI night sessions με τους Philippou & Makris
  • Πέμπτη, 2 Αυγούστου, UMI night sessions με τον Little D
  • Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, UMI night sessions με τον Jojo

Το Umi, που στα ιαπωνικά σημαίνει «θάλασσα», είναι το πρώτο bar διεθνώς με την υπογραφή Matsuhisa Athens και έρχεται στο μαγευτικό σκηνικό της Astir για να μας μυήσει στην τέχνη των εκλεπτυσμένων cocktails από εξειδικευμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους mixologists με επικεφαλής τον Χάρη Γεωργόπουλο ως Bar Manager.

Με έμπνευση τις κομψές γεύσεις της fusion japanese κουζίνας του Matsuhisa, o Χάρης Γεωργόπουλος και η ομάδα του έχουν σχεδιάσει μία ελκυστική λίστα με signature cocktails με premium spirits και τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Matsuhisa Athens, Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Ατομικά μπανόφι σε 5 λεπτά

Banofee στην πιο εύκολη και γρήγορη εκδοχή του, χωρίς να χρειαστεί να βράσετε ζαχαρούχο γάλα, από τον Τάσο Αντωνίου!

Μαρμελάδα αχλάδι

Η πιο εύκολη συνταγή για ευωδιαστή μαρμελάδα αχλάδι! Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως επικάλυψη σε γλυκά, στο γιαούρτι ή ακόμα και ως συνοδευτικό για κρεατικά.

Σουφλέ με μυρωδικά

Συνταγή για σουφλέ με μυρωδικά!

Περισσότερα άρθρα

Το μενού του Πάσχα

Ένα μενού για το Πάσχα με τις καλύτερες πασχαλινές συνταγές για σαλάτες, αρνί κα υπέροχα γλυκά με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

Ο σωστός τρόπος αποθήκευσης του πελτέ ντομάτας

Βρήκαμε τους δυο τρόπους για να συντηρήσετε τον πελτέ ντομάτας για μήνες!

Αντικαταστάσεις υλικών για νηστίσιμα γλυκά

Πώς μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα αυγά, το γάλα και το βούτυρο σε ένα γλυκό; Μάθετε τις αντικαταστάσεις υλικών για πεντανόστιμα νηστίσιμα γλυκά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ