ΑρχικήΆρθραΤο Μοναστήρι της Πάρου υπόσχεται μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία

Το Μοναστήρι της Πάρου υπόσχεται μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία

Μια από τις πιο καθαρές και μαγευτικές παραλίες του Αιγαίου και της Πάρου, το Μοναστήρι, από την 1η Ιουνίου θα γίνει “the place to be” αυτού του καλοκαιριού, συνδυάζοντας γεύση, κοκτέιλ, θάλασσα και νησιώτικη ατμόσφαιρα.

Όσοι έχετε βρεθεί έστω και μια φορά στην Πάρο, σίγουρα θα έχετε επισκεφτεί μια από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, το Μοναστήρι, στη χερσόνησο του Άι Γιάννη. Εκεί, στην εξωτική αμμουδιά της, με το ηλιοβασίλεμα να κόβει την ανάσα και τα γαλαζοπράσινα νερά στο βάθος, το “Monastiri project” σας περιμένει, με το εστιατόριο και το beach bar να κάνουν τη δική τους καλοκαιρινή πρόταση στο δημοφιλές νησί.

Στο εστιατόριο, ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Κοντόπουλος (Scala Vinoteca), μπλέκει μαεστρικά τα ντόπια, φρέσκα προϊόντα με πινελιές από την Ασία, δημιουργώντας ένα γαστρονομικό comfort food μενού που μοσχοβολά καλοκαίρι.

«Φυσική συνέχεια» του εστιατορίου αποτελεί και το beach bar με τα εξαιρετικά καλοφτιαγμένα, ολόφρεσκα κοκτέιλ, που θα ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή, γαστρονομική σας εμπειρία στην περιοχή.

Αν φέτος η Πάρος βρεθεί στον δρόμο σας και θέλετε να βιώσετε μια αίσθηση ελευθερίας, γαστρονομικής πληρότητας και ανέμελης ευχαρίστησης σε μια από τις μικρές και απόμακρες παραλίες του νησιού, μέσα σε φοίνικες, σκιερά αλμυρίκια και πικροδάφνες, τότε πρέπει σίγουρα να πάρετε τον δρόμο προς το Μοναστήρι.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Παγωτό γιαούρτι

Συνταγή για ελαφρύ παγωτό γιαούρτι με βανίλια!

Mακαρόνια με κιμά

Μακαρόνια με κιμά από τον Τάσο Αντωνίου. Μια υπέροχη συνταγή για μακαρονάδα με σάλτσα μπολονέζ που αγαπάνε μικροί και μεγάλοι!

Μπισκότα λευκής σοκολάτας

Μπισκότα λευκής σοκολάτας με φράουλα από τον Τάσο Αντωνίου. Μαλακά, αφράτα και μαστιχωτά μπισκότα με πλούσια γεύση σοκολάτας και φράουλας. Δοκιμάστε τα σήμερα!

Περισσότερα άρθρα

Πώς διαλέγουμε και ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο

Όλα τα μυστικά για το ξαλμύρισμα και το σωστό μαγείρεμα του μπακαλάρου.

Η ιστορία πίσω από το τιραμισού

Η ιστορία πίσω από το τιραμισού, το πιο δημοφιλές ιταλικό γλυκό με μπισκότα, βελούδινγ κρέμα και άρωμα εσπρέσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ