Νέες μηχανές Pixie Clips από τη Nespresso

Η σχεδιαστική ομάδα της Nespresso κάνει μια νέα πρόταση “ανανέωσης” της μηχανής Pixie με την αλλαγή των των πλαϊνών πάνελ της Pixie Clips. Κάθε μηχανή μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά την εμφάνισή της, αλλάζοντας τα πλαϊνά πάνελ και μάλιστα πολύ εύκολα καθώς τα πάνελ απλά «κουμπώνουν» με ένα clip στις πλευρές της μηχανής. Μπορείς να επιλέξεις σε αποχρώσεις όπως το λάιμ ή κόκκινο, κομψά φινιρίσματα σε τζίν, βελούδο, ξύλο κ.α. 

Η μηχανή Pixie Clips διαθέτει, όπως και όλες οι μηχανές της σειράς Pixie, προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο χρόνος προθέρμανσης είναι μόλις 25-30 δευτερόλεπτα, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τις Εκλεκτές σου Ποικιλίες «στο λεπτό». Επίσης διαθέτει ένα ευφυές σύστημα ειδοποίησης που σε ενημερώνει πότε το νερό έχει σχεδόν τελειώσει με ένα κόκκινο προειδοποιητικό φως καθώς οπτικές ίνες ελέγχουν τη στάθμη του νερού. 

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η Pixie Clip σβήνει αυτόματα μετά από 9 λεπτά χωρίς χρήση, στοιχείο που την καθιστά μία από τις αποδοτικότερες ενεργειακά μηχανές καφέ. Διαθέτει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, κατά μέσο όρο 40% λιγότερη από ό,τι καταναλώνουν οι μηχανές της κατηγορίας A*.

*Σύμφωνα με τη μεθοδολογία της FEA/CECED.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.