Νέο Κέικ Φλάουρ από την Αλλατίνη

Το νέο αλεύρι Κέικ Φλάουρ της Αλλατίνη φουσκώνει μόνο του. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του επιτρέπει την εύκολη ανάμιξη, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση μίξερ και εγγυάται πάντα τέλειο ομοιόμορφο φούσκωμα! 

Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιούργησε αριστουργηματικά κέικ και όχι μόνο… που «στάθηκαν στο ύψος» των απαιτήσεών του, γι’ αυτό και πλέον το νέο Κέικ Φλάουρ είναι η επιλογή του. Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να καταφέρει στην κουζίνα του σπιτιού. Ευκολία, δημιουργία και έμπνευση για νόστιμα γλυκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.