Το νέο αλεύρι Κέικ Φλάουρ της Αλλατίνη φουσκώνει μόνο του. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του επιτρέπει την εύκολη ανάμιξη, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση μίξερ και εγγυάται πάντα τέλειο ομοιόμορφο φούσκωμα!
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιούργησε αριστουργηματικά κέικ και όχι μόνο… που «στάθηκαν στο ύψος» των απαιτήσεών του, γι’ αυτό και πλέον το νέο Κέικ Φλάουρ είναι η επιλογή του. Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να καταφέρει στην κουζίνα του σπιτιού. Ευκολία, δημιουργία και έμπνευση για νόστιμα γλυκά.