ΑρχικήΆρθραOhayou Brunch Menu στο Rakkan

Ohayou Brunch Menu στο Rakkan

Ohayou στα Ιαπωνικά σημαίνει καλημέρα και το Rakkan επανέρχεται προσφέροντας την πιο απολαυστική καλημέρα τις Κυριακές, με τις ολοκαίνουριες προτάσεις του a la carte Ohayou Brunch Menu. 

Κάθε Κυριακή, από τις 12.00 έως τις 17.00, απολαμβάνουμε τις ολοκαίνουριες γευστικές προτάσεις του Chef de cuisine, Γιάννη Σιμοτά, στο a la carte Brunch Menu όπως τα αυγά μπένεντικτ με σπανάκι και σολομό σιγοβρασμένο σε miso, τα scrambled eggs με donut πατάτας & bacon, τα tacos μοσχαριού με wasabi coleslaw, το sandwich καβουριού με onion rings και μαρμελάδα τομάτας τσίλι. Βέβαια, δεν ξεχνάμε τα Burgers που τόσο αγαπήθηκαν με κοτόπουλο, rib eye αλλά και σολομό και ολοκληρώνουμε τη γευστική αμαρτία της Κυριακής με τα απολαυστικά γλυκά του Rakkan όπως το εξωτικό Perouvian Souffle, την τάρτα μήλου, τη μιλφέιγ, τη σοκολατένια Namelaka και το Macae chocolate passion. Το Rakkan φημίζεται για τη συλλογή του σε τσάι γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα 13 είδη τσαγιού που προσφέρονται στο brunch. 

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar  Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις φινετσάτες γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, υπό την επιμέλεια του αναγνωρισμένου σεφ Naruse Fumiaki, από το μεσημέρι (με new a la carte entries & νέες, friendly for all τιμές) μέχρι το βράδυ. 

Rakkan

Λεωφ. Κηφισίας 238-240, Κηφισιά

Τηλ. κρατήσεων 210 8087941 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ με αχλάδι & δεντρολίβανο

Ένα κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ που συνδυάζει την υπέροχη γλυκιά γεύση του αχλαδιού με την αψάδα του δεντρολίβανου. Υπέροχο χειμωνιάτικο ποτό!

Γρήγορο καλτσόνε με λουκάνικο

Σε αυτή τη συνταγή για καλτσόνε η γέμιση περιέχει λουκάνικο, ζαμπόν, τυρί και σάλτσα ντομάτας.

Φασολάδα χωριάτικη

Φασολάδα από τον Τάσο Αντωνίου. Βελούδινη και πλούσια, χυλωμένη φασολάδα, εύκολα, γρήγορα και πεντανόστιμα με την πιο εύκολη συνταγή.

Περισσότερα άρθρα

Το κόλπο για να συντηρείτε το τυρί για μήνες

Το μυστικό κόλπο για να συντηρείτε το τυρί για μήνες. Δείτε επίσης συνταγές για να αξιοποιήσετε το κατεψυγμένο τυρί.

Συνταγές για Σκορδαλιά: όχι μόνο για την 25η Μαρτίου!

Ιδέες για να απογειώσετε τη σκορδαλιά στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου και όχι μόνο!

Φτιάχνουμε συνταγές με ό,τι περίσσεψε το Πάσχα

Μαγειρεύουμε και αξιοποιούμε το πασχαλινό αρνί, τα κουλουράκια και τα αυγά που περίσσεψαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ