Παπούτσια ασορτί με το cupcake και το παγωτό σου

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

 

Φετίχ, εμμονή, λατρεία, τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τα γυναικεία παπούτσια, ένα αξεσουάρ που, όπως παραδέχονται οι λάτρεις της μόδας, κάνει τη διαφορά σε κάθε εμφάνισή μας. Στη θέα ενός ιδιαίτερου, άνετου και καλαίσθητου ζευγαριού ψηλοτάκουνων ή φλατ παπουτσιών δεν μένει ασυγκίνητο ούτε το γυναικείο δυναμικό του Μαμα Πειναω. Αυτά, όμως, που πραγματικά λατρέψαμε και λιγουρευτήκαμε είναι τα παπούτσια που κατασκευάζει ένας υποδηματοποιός στο Ορλάντο, στην πολιτεία της Φλόριντα  των Ηνωμένων Πολιτειών και που μοιάζουν στην εμφάνιση με διάφορα επιδόρπια. 

Τα πολύ γλυκά αυτά παπούτσια είναι το δημιούργημα του Chris Campbell και πωλούνται στο κατάστημα, που φέρει το εύστοχο κι ιδανικότερο για την περίσταση όνομα, Shoe Bakery. Ψηλοτάκουνα και μη, τα παπούτσια αυτά είναι εμπνευσμένα από διάφορα γλυκά και παγωτά κι είναι πραγματικά πρωτότυπα, όμορφα και το κυριότερο λαχταριστά. O εμπνευστής τους, Chris Campbell, που είναι κι ο ιδιοκτήτης  του Shoe Bakery, δηλώνει πως με αυτό τον τρόπο κατάφερε να συνδυάσει τις δυο  μεγάλες του αγάπες του, τα παπούτσια και τα γλυκά κι εμείς ομολογούμε πως το κατάφερε με τον πιο γλυκό κι επιτυχημένο τρόπο. 

 

Τα παπούτσια είναι όλα χειροποίητα και χρειάζονται  3 με 6 εβδομάδες για να φτιαχτούν, ενώ αν κάποια κυρία έχει μια ξεχωριστή προτίμηση, στο Shoe Bakery δέχονται και παραγγελίες. Βέβαια, η τιμή τους δεν είναι και τόσο ζαχαρένια, αφού κυμαίνεται από 153 ως 310 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και για να θαυμάσετε τα πιο γλυκά παπούτσια, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Shoe Bakery www.shoebakery.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.