Σπαγγέτι με βούτυρο! Όνειρο.
Εκτύπωση
Σπαγγέτι με βούτυρο
Σπαγγέτι βουτύρου από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο γευστική και εύκολη μακαρονάδα με βούτυρο και σκόρδο που έχετε δοκιμάσει!
Μερίδες 3
Θερμίδες 329θερμίδες
Υλικά
- 500 γραμ. ζυμαρικά σπαγγέτι
4 κ.σ χυμό λεμονιού ξύσμα 2 λεμόνια
- 50 γρ. βούτυρο
- 3 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 4 κ.σ.
χυμός λεμονιού και ξύσμα
λίγα φύλλα βασιλικό για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.
- Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να πάρει ένα ελαφρώς καστανό χρώμα.
- Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τσιγαρίζουμε για περίπου μισό λεπτό.
- Ρίχνουμε το μείγμα στα μακαρόνια, προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιών και γαρνίρουμε με λίγα φύλλα βασιλικού.
Δείτε επίσης: Συνταγή για το τέλειο Μπανόφι
Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com
Φοβερή μακαρονάδα! Τι μακαρόνια χρησιμοποιείς Τάσο?