Σπαγγέτι με βούτυρο

Σπαγγέτι με βούτυρο
Σπαγγέτι με βούτυρο

Χρόνος προετοιμασίας: 5 minutes

Χρόνος εκτέλεσης: 10 minutes

Συνολικός χρόνος: 15 minutes

Μερίδες: 3

Θερμίδες: 329

Σπαγγέτι με βούτυρο

Σπαγγέτι βουτύρου από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο γευστική και εύκολη μακαρονάδα με βούτυρο και σκόρδο που έχετε δοκιμάσει!

Υλικά


500 γραμ. μακαρόνια
σπαγγέτι

50 γραμμάρια βούτυρο
4 - 5 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες και ψιλοκομμένες 
4 κ.σ χυμό λεμονιού

ξύσμα 2 λεμόνια
λίγα φύλλα βασιλικό
 για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente.

Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να πάρει ένα ελαφρώς καστανό χρώμα. 
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τσιγαρίζουμε για περίπου μισό λεπτό. 
Ρίχνουμε το μείγμα στα μακαρόνια, προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιών και γαρνίρουμε με λίγα φύλλα βασιλικού. 

https://www.mamapeinao.gr/spaghetti-me-voutiro/
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.