ΑρχικήΆρθραSani Gourmet 2016: οι σεφ του μέλλοντος στο επίκεντρο

Sani Gourmet 2016: οι σεφ του μέλλοντος στο επίκεντρο

Με θέμα “Rising Stars”, το Sani Gourmet δίνει φέτος βήμα στους σεφ του μέλλοντος.

Από τις 20 μέχρι τις 24 Μαΐου η αυλαία του Sani Gourmet 2016 ανεβαίνει, αποκαλύπτοντάς μας έναν ολοκαίνουργιο γαστρονομικό κόσμο. Κυριολεκτικά καινούργιο, αφού φετινό θέμα του είναι τα ανερχόμενα αστέρια της ευρωπαϊκής gourmet σκηνής. Οκτώ νέοι chef, αναγνωρισμένοι ήδη από τους λάτρεις των γεύσεων, αλλά και από σχετικούς θεσμούς, κάποιοι έχοντας κατακτήσει το πρώτο τους αστέρι Michelin και άλλοι στην τελική ευθεία για να το κερδίσουν , θα ξετυλίξουν τη φαντασία τους στα -επίσης βραβευμένα- εστιατόρια του Sani Resort.

Ο Mauricio Giovanini με τις αργεντίνικες ρίζες και πεδίο δράσης την Ισπανία, ο Γερμανός Jan Hoffmann, ο Αυστριακός Klemens Schraml, οι Ιταλοί Oliver Piras και Alessandra del Favero, ο Yorick Tièche από τη Γαλλία, ο Stephen Toman από τη Βόρεια Ιρλανδία και οι δικοί μας, Σωτήρης Κοντιζάς και Αλέξανδρος Τσιοτίνης, καθένας χωριστά θα καταθέσουν τις εμπνεύσεις τους, με έμφαση στην κουζίνα που τους εμπνέει και τους οδηγεί σε ένα λαμπρό μέλλον.  

Ημερομηνίες: 20/05/2016 – 24/05/2016

Περιοχή: Χαλκιδική

Τόπος: Sani Resort 

Ωρ. Εν.: Τα δείπνα πραγματοποιούνται καθημερινά στις 20:30

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γιαούρτι με ψημένα σύκα

Συνταγή για γιαούρτι με ψημένα σύκα και καρύδια!

Λαζάνια ναπολιτέν στον φούρνο

Λαζάνια ναπολιτέν στον φούρνο από τον Τάσο Αντωνίου! Σε αυτήν την εύκολη συνταγή, τα λαζάνια μαγειρεύονται με μελωμένο κιμά και αρωματική σάλτσα ντομάτας, ενώ ψήνονται με μοτσαρέλα που λιώνει μοναδικά στον φούρνο.

Αρωματικές γαρίδες με δεντρολίβανο

Πεντανόστιμες γαρίδες σε μαρινάδα μυρωδικών και ψημένες σε κλαράκια δεντρολίβανου.

Περισσότερα άρθρα

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζουμε τη σχάρα της ψησταριάς;

Μάθετε μυστικά για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα τη σχάρα από λίπη και υπολείμματα τροφών.

9 τρόφιμα που μπορούμε να καταναλώσουμε ληγμένα

Κι όμως, δεν «χαλάνε» όλα τα τρόφιμα μετά την ημερομηνία λήξης τους. Δείτε εννέα τρόφιμα τα οποία μπορείτε να καταναλώσετε με ασφάλεια, υπό προϋποθέσεις, αφού έχουν λήξει.

Πώς αποστειρώνουμε βάζα

Ο Τάσος Αντωνίου μας δείχνει πώς αποστειρώνουμε βάζα για τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ