ΑρχικήΆρθραΣεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής με τον Julien Beaulieu

Σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής με τον Julien Beaulieu

Σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής με τον chef pâtissier Julien Beaulieu θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, από 17.00 έως 20.30, στο Sofitel Athens Airport, στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

Ο Julien Beaulieu είναι chef pâtissier από το 2006 στο διακεκριμένο εστιατόριο “L’Intempo” του Μονακό, έχει μαθητεύσει δίπλα στους μεγαλύτερους Chefs Pâtissiers, είναι ειδικευμένος στις δημιουργίες από σοκολάτα αλλά και στην γλυπτική με ζάχαρη και έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διεθνείς και άλλους διαγωνισμούς. Πρόσφατα, μετά από προσωπική επιθυμία της πριγκήπισσας Στεφανί, ο Julien Beaulieu δημιούργησε ένα γλυκό με βάση τις γεύσεις και τα αρώματα, που η Στεφανί λατρεύει. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του γλυκίσματος Cupcake au chocolat, confit figues-framboise, streusel cacao  διατέθηκαν στην φιλανθρωπική οργάνωση “Fight Aids” που ίδρυσε η Πριγκήπισσα. Μία εκδοχή του γλυκού αυτού, χωρίς γλουτένη θα εκτελέσει στο σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής στην Αθήνα. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης

Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο, 45€. Φοιτητικό εισιτήριο, 40€, Άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ. 20€

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε στο 2106017650 ή στείλτε email στο [email protected]

 

 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πανετόνε (γλυκό ψωμί)

Συνταγή για πανετόνε, το ιταλικό χριστουγεννιάτικο τσουρέκι!

Γίγαντες με σπανάκι και μυρωδικά

Συνταγή για τέλειους γίγαντες με σπανάκι και μυρωδικά.

Ταχινοπιτάκια

Ταχινοπιτάκια νηστίσιμα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια υπέροχη συνταγή για ταχινοπιτάκια με φύλλο κρούστας, μέλι και ταχίνι που θα λατρέψετε.

Περισσότερα άρθρα

Μυστικά για τέλεια βασιλόπιτα

Η συνταγή της βασιλόπιτας έχει τα μυστικά της.

Βάλτε μια κουταλιά από αυτό το υλικό για τέλειο βελούδινο παγωτό

Μια κουταλιά από αυτό το υλικό που υπάρχει σε κάθε ψυγείο θα κάνει τη διαφορά και θα σας χαρίσει το τέλειο βελούδινο παγωτό!

O απίστευτος λόγος που πρέπει να τρώμε τα κουκούτσια από τα καρπούζια!

Ένας ακόμη μύθος καταρρέει: τα κουκούτσια από το καρπούζι κάνουν καλό και δεν πρέπει να τα πετάμε αλλά να τα τρώμε μαζί με τη σάρκα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ