Σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής με τον chef pâtissier Julien Beaulieu θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, από 17.00 έως 20.30, στο Sofitel Athens Airport, στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.
Ο Julien Beaulieu είναι chef pâtissier από το 2006 στο διακεκριμένο εστιατόριο “L’Intempo” του Μονακό, έχει μαθητεύσει δίπλα στους μεγαλύτερους Chefs Pâtissiers, είναι ειδικευμένος στις δημιουργίες από σοκολάτα αλλά και στην γλυπτική με ζάχαρη και έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διεθνείς και άλλους διαγωνισμούς. Πρόσφατα, μετά από προσωπική επιθυμία της πριγκήπισσας Στεφανί, ο Julien Beaulieu δημιούργησε ένα γλυκό με βάση τις γεύσεις και τα αρώματα, που η Στεφανί λατρεύει. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του γλυκίσματος Cupcake au chocolat, confit figues-framboise, streusel cacao διατέθηκαν στην φιλανθρωπική οργάνωση “Fight Aids” που ίδρυσε η Πριγκήπισσα. Μία εκδοχή του γλυκού αυτού, χωρίς γλουτένη θα εκτελέσει στο σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής στην Αθήνα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης
Κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο, 45€. Φοιτητικό εισιτήριο, 40€, Άνεργοι Ο.Α.Ε.Δ. 20€
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε στο 2106017650 ή στείλτε email στο [email protected]