Ο latte έχει την τιμητική του στα Starbucks αυτή την άνοιξη

Ο τέλειος Latte αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς για πολλούς από εμάς και τα Starbucks μας δείχνουν τον τρόπο για να τον απολαύσουμε ακόμη και τις ημέρες της νηστείας. Φέτος προστέθηκε στις εναλλακτικές επιλογές γάλακτος, το γάλα Αμυγδάλου. Το γάλα αμυγδάλου ταιριάζει αρμονικά σε κάθε ρόφημα με βάση τον espresso προσδίδοντας του μια κρεμώδη και απαλή γεύση αμυγδάλου, ενώ παράλληλα αποτελεί ιδανική εναλλακτική μαζί με το γάλα σόγιας και καρύδας για τις ημέρες νηστείας. 

Είναι γεγονός ότι στα Starbucks μπορούμε να φτιάξουμε τα ροφήματα μας όπως εμείς θέλουμε, απλά επιλέγοντας την ένταση και ποικιλία καφέ, επιπλέον γεύση από διαφορετικά σιρόπια και  τον τύπο γάλακτος. Επιπλέον στα αγαπημένα μας ροφήματα Latte, όπως και στα macchiato, έχουμε ακόμη άλλη μια έκπληξη: Μοναδικά μοτίβα που «ζωγραφίζουν» οι δεξιοτέχνες του καφέ – baristas των Starbucks για εμάς στα ποτήρια μας. Πρόκειται είτε για κλασικά μοτίβα ροζέτας, της καρδιάς και του μήλου, είτε για κάποια πιο εναλλακτικά σχέδια πάνω στα οποία έχουν εκπαιδευτεί οι καλύτεροι «καλλιτέχνες» των Starbucks. 

Καθημερινά, οι baristas μοιράζονται μαζί μας το πάθος, αγάπη, τεχνογνωσία και γνώσεις τους για τον καφέ, μέσα από κάθε κούπα καφέ που μας προσφέρουν και ικανοποιώντας όποιο αίτημα μας και ανταποκρινόμενοι σε κάθε ερώτηση ή απορία μας. Τώρα και μέσα από το νέο blog nowbrewing-starbucks.blogspot.gr.  Επειδή, η απόλαυση ποιοτικού καφέ είναι υπόθεση όλων μας, μέσα από το νέο blog μπορούμε να αντλήσουμε, επιβεβαιώσουμε και διευρύνουμε τις γνώσεις μας για τον καφέ.  Ας δούμε πως μπορούμε να εξασκηθούμε και φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι τον τέλειο Latte και να τον φιλοτεχνήσουμε με μια καρδιά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.