Γάλα αμυγδάλου

Γάλα αμυγδάλου

Χρόνος προετοιμασίας: 8 hours

Χρόνος εκτέλεσης: 15 minutes

Μερίδες: 1/2 λίτρο γάλα αμυγδάλου

Υλικά

1 φλιτζ. αμύγδαλα ωμά
1 κ.σ. μέλι
4 φλιτζ. νερό

Εκτέλεση

Αφήνουμε τα αμύγδαλα να μουλιάσουν σε ένα φλιτζάνι νερό για 8 – 10 ώρες. Βάζουμε στο μούλτι τα αμύγδαλα, το μέλι και τα 3 φλιτζάνια νερό, ανάλογα με το πόσο πηκτό θέλετε το γάλα. Χτυπάμε για 1 – 2 λεπτά και το περνάμε από ένα μεγάλο σουρωτήρι. Αποθηκεύουμε σε γυάλινη κανάτα και διατηρούμε για 3-4 μέρες στο ψυγείο. 

https://www.mamapeinao.gr/gala-amygdalou/
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.