Γάλα αμυγδάλου

Γάλα αμυγδάλου
Προετοιμασία
8 ώρες
Εκτέλεση
15 λεπτά
 
Μερίδες: 1 /2 λίτρο γάλα αμυγδάλου
Υλικά
  • 1 φλιτζ. αμύγδαλα ωμά
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 4 φλιτζ. νερό
Εκτέλεση
  1. Αφήνουμε τα αμύγδαλα να μουλιάσουν σε ένα φλιτζάνι νερό για 8 – 10 ώρες. Βάζουμε στο μούλτι τα αμύγδαλα, το μέλι και τα 3 φλιτζάνια νερό, ανάλογα με το πόσο πηκτό θέλετε το γάλα. Χτυπάμε για 1 – 2 λεπτά και το περνάμε από ένα μεγάλο σουρωτήρι. Αποθηκεύουμε σε γυάλινη κανάτα και διατηρούμε για 3-4 μέρες στο ψυγείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.