ΑρχικήΆρθραΟ Τάσος Αντωνίου στο φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις” από το Αθηνόραμα!

Ο Τάσος Αντωνίου στο φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις” από το Αθηνόραμα!

Το φεστιβάλ “Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις” από το Αθηνόραμα έρχεται αυτό το τριήμερο, 5, 6 και 7 Μαΐου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι! Γεύσεις, αρώματα και παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα πρωταγωνιστούν και σε αυτό το φεστιβάλ. Ο “δικός μας” Τάσος Αντωνίου θα βρίσκεται εκεί για ένα μοναδικό live cooking show το Σάββατο 5 Μαΐου, στις 14.30, στην Κεντρική Σκηνή, όπου θα παρουσιάσει εύκολες, γρήγορες, νόστιμες συνταγές, που είναι και η ειδικότητά του με άρωμα Ελλάδας!

Θέλετε να βρεθείτε κι εσείς στο φεστιβάλ; Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό όπου πέντε τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για το φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Αθηνόραμα!  Για να δηλώσετε συμμετοχή:

✅ κάντε LIKE στη σελίδα του MamaPeinao.gr στο Facebook

✅ κάντε LIKE στο σχετικό post στη σελίδα

✅ αφήστε ΣΧΟΛΙΟ με το ονοματεπώνυμό σας

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 23.00.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Ανοιξιάτικες φράουλες με κρέμα μασκαρπόνε

Δροσερό γλυκό με ανοιξιάτικες φράουλες και πλούσια κρέμα από μασκαρπόνε. Σε αυτή τη συνταγή ταιριάζει πολύ μπαλσάμικο ξύδι.

Σπανακοπιτάκια

Ένα ορεκτικό νόστιμο, θρεπτικό και πολύ εύκολο. Αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή για σπανακοπιτάκια σε μπουκίτσες.

Κορμός σοκολάτας με κάστανο

Κορμός σοκολάτας, μεγαλοπρεπής και γιορτινός! Φτιάξτε αυτή την εύκολη συνταγή για γευστικό κορμό σοκολάτας με γέμιση κάστανο και δεν θα μείνει ψίχουλο.

Περισσότερα άρθρα

3 τρόποι να μαγειρέψεις με τα κοτσάνια των μυρωδικών

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα κοτσάνια των φρέσκων μυρωδικών και να τα εντάξουμε στη κουζίνα και τις συνταγές μαγειρικής.

Το κόλπο για να συντηρείτε το τυρί για μήνες

Το μυστικό κόλπο για να συντηρείτε το τυρί για μήνες. Δείτε επίσης συνταγές για να αξιοποιήσετε το κατεψυγμένο τυρί.

Τυρινή εβδομάδα και συνταγές

Τυρινή εβδομάδα και συνταγές νόστιμες, εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερα απολαυστικές, για να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα την εβδομάδα πριν τη Σαρακοστή!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επισκέπτομαι κάθε χρόνο τη γιορτή γεύση και πραγματικά δεν υπάρχει χρονιά που να μην την έχω απολαύσει.
    Ευχαριστούμε.
    Ιωάννα Δαλακούρα

  2. Επισκέπτομαι κάθε χρόνο τη γιορτή γεύση και πραγματικά δεν υπάρχει χρονιά που να μην την έχω απολαύσει.
    Ευχαριστούμε!
    Ιωάννα Δαλακούρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ