ΑρχικήΆρθραΝέο καινοτόμο καπάκι από την Tetra Pak

Νέο καινοτόμο καπάκι από την Tetra Pak

Χάρη στο νέο καπάκι HeliCap™ 23 της Tetra Pak®, της κορυφαίας εταιρείας επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο, μπορείτε να ανοίγετε τη χάρτινη συσκευασία με μία μόλις κίνηση. Το νέο καπάκι έχει σχεδιαστεί με στόχο να διευκολύνει τους καταναλωτές στο άνοιγμα και το κλείσιμο της συσκευασίας, αλλά και να κάνει καλύτερο τον τρόπο με τον οποίο σερβίρεται το προϊόν κατευθείαν από τη συσκευασία.

Η αρχή λειτουργίας του νέου HeliCap™23 είναι παρόμοια με εκείνη των προηγούμενων. Η καινοτομία του HeliCap™23 έγκειται στο ενσωματωμένο φύλλο αλουμινίου και την άμεση διάτρησή του με την πρώτη προσπάθεια που κάνει κάποιος για να ανοίξει τη συσκευασία. Πιο συγκεκριμένα, τα μικρά δοντάκια που υπάρχουν στο εσωτερικό του νέου καπακιού, τρυπούν το προστατευτικό κάλυμμα του ανοίγματος, επιτρέποντας στον καταναλωτή να ανοίξει τη συσκευασία εύκολα, με μία μόλις κίνηση. Το HeliCap™ 23 δεν γλιστρά και εγγυάται εύκολο άνοιγμα, ταυτόχρονα όμως, εμφανίζει αρκετή αντίσταση στην περιστροφή, ώστε να δίνεται η ευκαιρία στον καταναλωτή να διαπιστώσει εάν η συσκευασία έχει ανοιχτεί πιο πριν ή εάν το καπάκι έχει αποκολληθεί από το πλαστικό δακτυλίδι που βρίσκεται στη βάση του.

Σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική αγορά, η ασηπτική συσκευασία Tetra Brik® Aseptic του ενός λίτρου, εφοδιασμένη με το νέο καπάκι HeliCap™ 23, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα συσκευασίας.

Με σεβασμό στην παράδοση της Tetra Pak να “προστατεύει ό,τι είναι καλό” και με τη δυνατότητα διάθεσης σε περισσότερες από 170 αγορές του κόσμου, το HeliCap™ 23 κάνει γνωστή την παρουσία του και στους καταναλωτές με στόχο να τους διευκολύνει, προσφέροντάς τους έναν απλούστερο τρόπο ανοίγματος μιας χάρτινης συσκευασίας Tetra Pak.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καπάκι HeliCap™ 23, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.tetrapak.com.gr

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Τηγανιά κοτόπουλο

Τηγανιά κοτόπουλο από τον Τάσο Αντωνίου. Μια εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή για τηγανιά κοτόπουλου με φέτα και υπέροχη σάλτσα. Αυτή η τηγανιά είναι ο ιδανικός μεζές!

Εσπρέσο αφογκάτο (εσπρέσο με παγωτό)

Ο εσπρέσο αφογκάτο είναι ο συνδυασμός ζεστού καφέ εσπρέσο με παγωτό. Μια αγαπημένη ιταλική συνταγή που μπορείτε να σερβίρεται ως επιδόρπιο.

Μωσαϊκό τούρτα

Μωσαϊκό τούρτα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια εύκολη συνταγή για τούρτα μωσαϊκό, την οποία θα σερβίρετε σαν κέρασμα ή επιδόρπιο και θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι.

Περισσότερα άρθρα

6 τρόποι να αξιοποιήσετε τη μαγιονέζα που έχει περισσέψει

Δείτε συμβουλές και ιδέες να αξιοποιήσετε τη μαγιονέζα που έχει περισσέψει με τον πιο νόστιμο τρόπο!

Φτιάξτε πανεύκολα φυσική βαφή για πασχαλινά αυγά

Βάφουμε τα πασχαλινά αυγά μας με φυσικές βαφές από καφέ, πάπρικα, κρεμμύδι και παντζάρια!

Κουρκούτι για μπακαλιάρο: μάθε τα μυστικά

Από κουρκούτι για μπακαλιάρο τηγανητό πώς πάμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ