Νέο καινοτόμο καπάκι από την Tetra Pak

Χάρη στο νέο καπάκι HeliCap™ 23 της Tetra Pak®, της κορυφαίας εταιρείας επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο, μπορείτε να ανοίγετε τη χάρτινη συσκευασία με μία μόλις κίνηση. Το νέο καπάκι έχει σχεδιαστεί με στόχο να διευκολύνει τους καταναλωτές στο άνοιγμα και το κλείσιμο της συσκευασίας, αλλά και να κάνει καλύτερο τον τρόπο με τον οποίο σερβίρεται το προϊόν κατευθείαν από τη συσκευασία.

Η αρχή λειτουργίας του νέου HeliCap™23 είναι παρόμοια με εκείνη των προηγούμενων. Η καινοτομία του HeliCap™23 έγκειται στο ενσωματωμένο φύλλο αλουμινίου και την άμεση διάτρησή του με την πρώτη προσπάθεια που κάνει κάποιος για να ανοίξει τη συσκευασία. Πιο συγκεκριμένα, τα μικρά δοντάκια που υπάρχουν στο εσωτερικό του νέου καπακιού, τρυπούν το προστατευτικό κάλυμμα του ανοίγματος, επιτρέποντας στον καταναλωτή να ανοίξει τη συσκευασία εύκολα, με μία μόλις κίνηση. Το HeliCap™ 23 δεν γλιστρά και εγγυάται εύκολο άνοιγμα, ταυτόχρονα όμως, εμφανίζει αρκετή αντίσταση στην περιστροφή, ώστε να δίνεται η ευκαιρία στον καταναλωτή να διαπιστώσει εάν η συσκευασία έχει ανοιχτεί πιο πριν ή εάν το καπάκι έχει αποκολληθεί από το πλαστικό δακτυλίδι που βρίσκεται στη βάση του.

Σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική αγορά, η ασηπτική συσκευασία Tetra Brik® Aseptic του ενός λίτρου, εφοδιασμένη με το νέο καπάκι HeliCap™ 23, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα συσκευασίας.

Με σεβασμό στην παράδοση της Tetra Pak να “προστατεύει ό,τι είναι καλό” και με τη δυνατότητα διάθεσης σε περισσότερες από 170 αγορές του κόσμου, το HeliCap™ 23 κάνει γνωστή την παρουσία του και στους καταναλωτές με στόχο να τους διευκολύνει, προσφέροντάς τους έναν απλούστερο τρόπο ανοίγματος μιας χάρτινης συσκευασίας Tetra Pak.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καπάκι HeliCap™ 23, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.tetrapak.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.