Δωρεάν παγωτό αυτή την Τετάρτη από την Uber!

Δωρεάν παγωτό την Τετάρτη 20 Ioυλίου μας κερνάει η Uber, η οποία σε συνεργασία με τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, θα πλημμυρίσει την Αθήνα με την απόλυτη γεύση καλοκαιριού και δροσιάς με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού!

Αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα, ο pastry chef των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, Νίκος Νερολαδάκης, θα ετοιμάσει ειδικά για εσάς την πιο uber γεύση παγωτού του φετινού καλοκαιριού, τη μαύρη βανίλια Μαδαγασκάρης! Και αν είστε από τους τυχερούς, μπορεί να τον γνωρίσετε τον δημιουργό από κοντά.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στο app της Uber, την Τετάρτη 20 Ιουλίου, από τις 15:00 μέχρι τις 18:00, να πατήσετε το κουμπί “Ice Cream” και το παγωτό θα φτάσει άμεσα στην πόρτα σας εντελώς δωρεάν. Οι περιοχές εξυπηρέτησης είναι: κέντρο Αθήνας, Μαρούσι, Κηφισιά, Ψυχικό, Χαλάνδρι και Γλυφάδα! Μόνο βιαστείτε, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η ζήτηση αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη.  Μπείτε στο app της Uber, πατήστε το κουμπί “Ice Cream” και το καλοκαίρι θα έρθει σε εσάς!

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  την προσφορά:

1) Κατεβάστε το Uber app στα αντίστοιχα App stores. Η εφαρμογή Uber είναι διαθέσιμη για λειτουργικά iOSAndroid ή Windows.

2) Δημιουργήστε το λογαριασμό σας εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή PayPal.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους χρήστες Uber την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα. Αναζητείστε το παγωτό σας έγκαιρα καθώς αναμένεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Αν δε βρείτε με την πρώτη προσπάθεια προσπαθήστε ξανά!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.