Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,
Όποιος πιστεύει ότι μόνο με τιρμπουσόν ανοίγουμε ένα μπουκάλι κρασί, τότε πρέπει να δει το παρακάτω βίντεο. Βλέποντάς το, αναρωτηθήκαμε πώς γίνεται να μην είχαμε σκεφθεί κι εμείς ότι και η βίδα και το κατάλληλο μαχαίρι μπορεί να αντικαταστήσει το τιρμπουσόν – ή ακόμα ότι με τρία ή τέσσερα καρφιά μπορούμε να επιτύχουμε την αφαίρεση του φελλού. Βέβαια, κάποιοι τρόποι μας φάνηκαν λίγο επικίνδυνοι και πως ρισκάρουμε τη σωματική μας ακεραιότητα. Δείτε το βίντεο και βρείτε τον δικό σας τρόπο σε περίπτωση που το κλασικό ανοιχτήρι λείπει από την κουζίνα σας.