ΑρχικήΆρθραTo απόλυτο εργαλείο για φωτογραφίες φαγητού

To απόλυτο εργαλείο για φωτογραφίες φαγητού

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

 

Η νέα τάση στο φαγητό είναι να το φωτογραφίζουμε και στη συνέχεια να δημοσιεύουμε τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram. Οι περισσότεροι που έχουν λογαριασμό στο Instagram,αν όχι όλοι, ομολογούν πως συνηθίζουν να ποστάρουν φωτογραφίες με λουκούλεια γεύματα κι αγαπημένες, λαχταριστές λιχουδιές. Τώρα, για τους λάτρεις κι οπαδούς αυτής της συνήθειας, έρχεται  το μίνι φορητό φωτογραφικό στούντιο που θα τους βοηθά να βγάζουν τις τέλειες φωτογραφίες φαγητού σαν να είναι επαγγελματίες και στη συνέχεια να τις μοιράζονται με το κοινό τους στο Instagram. Το ιδιαίτερο αυτό φωτογραφικό στούντιο είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην πρωτεύουσα της Νοτίου Αφρικής, Cape Town όπου κι έγιναν οι πρώτες δοκιμές. Οι digital λάτρεις του φαγητού θα το λατρέψουν, οι σεφ μάλλον θα το μισήσουν κι εσείς δείτε στο βίντεο τις δυνατότητες που προσφέρει.

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Η ωραιότερη βασιλόπιτα κέικ

Βασιλόπιτα κέικ από τον Τάσο Αντωνίου. Απλά και εύκολα φέτος θα φτιάξετε την καλύτερη βασιλόπιτα που θα κλέψει την παράσταση την παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Σουβλάκι ξιφία

Ζουμερό σουβλάκι με ξιφία μαριναρισμένο από τον Τάσο Αντωνίου. Ελαφρύ και πρωτότυπο σουβλάκι με ζουμερό και γευστικό ψάρι!

Κλασικό σνίτσελ χοιρινό

Σνίτσελ χοιρινό με τραγανή κρούστα από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο γρήγορη και νόστιμη συνταγή που θα συνοδεύσετε ιδανικά με πατατοσαλάτα.

Περισσότερα άρθρα

Η διατροφή του Πάσχα

Τι πρέπει να προσέξουμε στη διατροφή μας κατά την περίοδο του Πάσχα;

Πώς θα φτιάξω σπιτικό ζωμό

Ο σπιτικός ζωμός χαρίζει ασύγκριτη γεύση στο φαγητό, από τα ζυμαρικά μέχρι τα μαγειρευτά και το ριζότο. Μάθε πώς θα φτιάξεις εύκολα και γρήγορα σπιτικό ζωμό!

Δυο πανεύκολοι τρόποι να συντηρήσεις τα συσκευασμένα λαχανικά περισσότερο

Μάθε πώς να συντηρήσεις σωστά τα συσκευασμένα λαχανικά με 2 εύκολα tips.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ