ΑρχικήΆρθραΝέες πολυτελείς σουίτες στο Liostasi Hotel & Suites στην Ίο

Νέες πολυτελείς σουίτες στο Liostasi Hotel & Suites στην Ίο

Με πέντε νέες πολυτελείς σουίτες θα υποδεχτεί τη νέα τουριστική περίοδο το Liostasi Hotel & Suites, το κορυφαίο ξενοδοχείο της Ίου και μέλος της Small Luxury Hotels of the World. Οι ιδιαίτερα καλόγουστες σουίτες αποτελούν προϊόν της συνεργασίας του ξενοδοχείου με το διακεκριμένο σχεδιαστή και σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη και ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, την αναπάντεχη διαμόρφωση των υπνοδωματίων, τα πρωτότυπα μπάνια και τον άρτιο τεχνολογικό τους εξοπλισμό. 

Με τις νέες αυτές προσθήκες ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση μιας πτέρυγας του ξενοδοχείου που περιλαμβάνει τις μονόχωρες Ilios Junior Suites καθώς και τις Ilios Private-Pool Suites αποτελούμενες η κάθε μία από υπνοδωμάτιο, σαλόνι και υπαίθριο καθιστικό σε ιδιωτική βεράντα με γυάλινη ιδιωτική πισίνα. Οι πελάτες της πτέρυγας έχουν στη διάθεσή τους μια ξεχωριστή θέα στο λιμάνι και τη θάλασσα προσανατολισμένη σε ένα από τα πιο θεαματικά ηλιοβασιλέματα της Μεσογείου. 

Παράλληλα αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο η λειτουργία του εστιατορίου «Grandma’s». Η εκ βάθρων ανακατασκευή του καταλόγου εδεσμάτων και κρασιών έγινε με την συνεργασία του Γιώργου Χατζηγιαννάκη του γνωστού εστιατορίου Selene στη Σαντορίνη, το δε κατάλογο των ποτών επιμελήθηκε ο διακεκριμένος maître των cocktail Αχιλλέας Καραουλάνης. Επίσης εμπλουτίζεται το βραβευμένο πρωινό με πρόσθετα εδέσματα κυκλαδίτικης έμπνευσης.

Επιπλέον προστίθεται στο «Liostasi Spa» ένας υπαίθριος χώρος περιποιήσεων για ζευγάρια, ο οποίος συμπληρώνει τον εσωτερικό χώρο θεραπειών και το υπαίθριο Jacuzzi με τη συγκλονιστική θέα στο Αιγαίο και τα γειτονικά Κυκλαδονήσια. Για το 2016 ανακοινώθηκε η αποκλειστική συνεργασία του ξενοδοχείου με την Apivita, η οποία περιλαμβάνει τόσο τις νέες θεραπείες στο Spa όσο και τα καλλυντικά στα δωμάτια.

Ιδιαίτερη αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει το μνημειακών διαστάσεων γλυπτό «ANATASIS Z» που δημιούργησε αποκλειστικά για τον χώρο του ξενοδοχείο ο διεθνώς αναγνωρισμένος ζωγράφος και γλύπτης Κωστής Γεωργίου. Τα έργα  του κ. Γεωργίου εκτίθενται στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου και στις πλέον αναγνωρισμένες συλλογές έργων τέχνης σε Ευρώπη, Αμερική, Κίνα, Ιαπωνία κλπ. 

Τέλος, τη φετινή σεζόν θα πρωτολειτουργήσει ένα ακόμη νέο τμήμα στο Liostasi Hotel & Suites με τη μορφή ενός σινεμά. Το Cine Liostasi είναι ένας υπαίθριος κινηματογράφος μέσα σε έναν ελαιώνα που θα προβάλει ασπρόμαυρες ταινίες του παλαιού καλού ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου. 

«Φέτος το χειμώνα εργαστήκαμε σκληρά για να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο το Λιοστάσι και να δώσουμε μια φρέσκια νότα αισθητικής και βεβαίως κορυφαίες υπηρεσίες στο ήδη καταξιωμένο Liostasi Hotel & Suites της Ίου, ένα από τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία των Κυκλάδων», τόνισε ο Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, κατά την παρουσίαση των νέων προσθηκών.

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Παγωτό σοκολάτα bueno

Παγωτό bueno από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό μπουένο με μόλις τέσσερα υλικά!

Πένες φούρνου με τυρί και καπνιστή μπριζόλα (BINTEO)

Πένες φούρνου με τυρί, καπνιστή μπριζόλα και σάλτσα αρωματισμένη με φασκόμηλο! Μια ιδιαίτερη μακαρονάδα φούρνου από τον Τάσο Αντωνίου που όλοι θα λατρέψουν.

Κοτόπουλο ταντούρι

Κοτόπουλο ταντούρι σε version σουβλάκι!

Περισσότερα άρθρα

Η ιστορία της τούρτας Μπλακ Φορεστ

Μάθετε την ιστορία για την τούρτα Μπλακ Φορεστ και φυσικά την καλύτερη συνταγή για το υπέροχο αυτό γλυκό!

10 μυστικά για τέλειο ρύζι στο σπίτι

Το ρύζι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τροφές στον κόσμο, και όχι άδικα. Δες ποια είναι τα μυστικά για να μαγειρέψεις το τέλειο ρύζι.

Συνταγές για φοιτητές σε δέκα λεπτά

Συνταγές για φοιτητές, εύκολες, γρήγορες και πεντανόστιμες, από τον Τάσο Αντωνίου. Γιατί η φοιτητική ζωή θέλει καλοπέραση και όχι ατέλειωτες ώρες στην κουζίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ