Στις πλαγιές του βουνού Gazzaro, σε ύψος 900 μέτρων και μετά από 15 χρόνια υπόγειας διαδρομής μέσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον ασύγκριτης ομορφιάς, πηγάζει και εμφιαλώνεται το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna. Η ελαφριά σύνθεση του Acqua Panna σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα και την ιδιαίτερη διαύγειά του αποτυπώνονται σε μια μαλακή και ντελικάτη γεύση. Για αυτό το λόγο, αποτελεί το μόνο μη Ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό που προτείνεται από την Παγκόσμια Ένωση Οινοχόων (ASI).
Στη περιοχή που πηγάζει το Acqua Panna, 25 χιλιόμετρα από τη Φλωρεντία, βρισκόταν το καλοκαιρινό θέρετρο της οικογένειας των Μεδίκων με τη διάσημη Villa Panna, που αναγνωρίζεται ως παράδειγμα αριστείας της ιταλικής κουλτούρας και χαρακτηρίζεται για τη μοναδική της πολυτέλεια. Η φιάλη με τα διακριτικά σύμβολα Lily και Lion αποτίει φόρο τιμής στη διάσημη οικογένεια που ήταν μαικήνας των τεχνών και άλλαξε την ιστορία της Ευρώπης κατά τη διάρκεια της Ιταλικής Αναγέννησης. Σήμερα, το Acqua Panna αναγνωρίζεται ως το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης που κλείνει την αυθεντική μαγεία της ρομαντικής ιταλικής εξοχής σε ένα γυάλινο μπουκάλι υψηλής αισθητικής.
Το Acqua Panna αναδεικνύει με τον ιδανικότερο τρόπο κάθε εκλεκτό κρασί και κάθε εξαιρετικό γεύμα. Το φυσικό μεταλλικό νερό χαμηλής οξύτητας και ελαφριάς παρουσίας μεταλλικών αλάτων χαρίζει φρεσκάδα, απαλή γεύση, «στρογγυλή» υφή και μεταξένια δομή. Με την ομαλή, βελούδινη και ισορροπημένη γεύση του, τη χαμηλή περιεκτικότητά του σε αλάτι και την τέλεια ισορροπία των ιχνοστοιχείων, όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο και διοξείδιο του πυριτίου, τοποθετείται στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας. Η καλύτερη πρόταση σερβιρίσματος του Acqua Panna είναι μεταξύ 10°C – 12°C και πρέπει να σερβίρεται ως έχει, δηλαδή χωρίς πάγο, λεμόνι ή κάποιο άλλο συνοδευτικό για να μην αλλοιωθεί η μοναδική, εκλεπτυσμένη γεύση του.
Η απαλή, βελούδινη γεύση του Acqua Panna συνοδεύει λευκά αφρώδη κρασιά κυρίως φρουτώδη ή παλαιωμένα σε βαρέλι και ροζέ νεαρά, ελαφρά κρασιά. Ταιριάζει με αρωματικά γλυκά και μπορεί να συνοδεύσει δυναμικά ιδιαίτερα πιάτα όπου κυριαρχεί η αλμυρή, ξινή ή ελαιώδης γεύση.